Pim Jansen
Pim Jansen Auto's & Motoren 21 aug 2020
Leestijd: 1 minuut

Drie betaalbare én betrouwbare elektrische fietsen

Na dat bezoekje aan een waddeneiland weet je het zeker. Thuis wil je ook een elektrische fiets. Het liefst natuurlijk een betaalbare e-bike en dan ook nog met een beetje kwaliteit. We zetten drie budgettoppers op een rij.

Er was een tijd dat je te eigenwijs was voor een elektrische fiets, maar wel baalde als je werd ingehaald door een grijs bolletje op een e-bike. Inmiddels is een tweewieler met elektromotor volledig ingeburgerd en zien zelfs de betaalbare modellen er cool uit. Een top 3.

1. LLOBE e-bike 28 inch Cargo van bij Lidl (1.099 euro)

elektrische fiets, lidl, e-bike, transportfiets
(Afbeelding: LidlNL)

Deze elektrische fiets is gebouwd in de stijl van een ouderwetse transportfiets. De e-bike van Lidl beschikt over een Samsung-accu (10,4 Ah, 374 W) op de bagagedrager en een borstelloze voorwielmotor (36V, 250 W). De actieradius is onder normale omstandigheden 80 kilometer. Je koopt de tweewieler voor 1.099 euro.

2. Elektrische fiets Villette le Plaisir bij Bol.com (879 euro)

elektrische fiets, betaalbar, bol com
(Afbeelding: Bol.com)

Voor mensen die op zoek zijn naar een instapmodel, is deze elektrische fiets bij Bol.com een absolute aanrader. De e-bike beschikt over een een 10,4 ah-accu die zorgt voor een actieradius van 80 tot 120 kilometer. De voorwielmotor is van MXUS en biedt je trapondersteuning tot 25 kilometer per uur in verschillende standen. Afgeprijsd van 1.299 naar 879 euro.

3. Clermont

clermont, betaalbare elektrische fiets, e-bike, sale
(Afbeelding: Clermont)

Als je het niet erg vindt om op een damesmodel te rijden, dan is deze elektrische fiets van Clermont een topaankoop. De e-bike beschikt over een Shengyi-motor van 36V/250W, een Phylion 468 Wh-accu (36V/13AH) en heeft een actieradius van maximaal 120 kilometer. De oerdegelijke tweewieler is afgeprijsd van 1.465 euro naar 1.099 euro. Bij zijn!

Meer informatie over betaalbare elektrische fietsen of e-bikes met waanzinnige ontwerpen vind je op deze overzichtspagina.

Check ook: We testten de gloednieuwe VanMoof S3

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Drie betaalbare én betrouwbare elektrische fietsen
Sluiten