Dwayne Johnson lanceert binnenkort zijn eigen tequila merk

Een beetje acteur doet natuurlijk aan marketing en heeft zijn eigen kledinglijn of brengt een goede aftershave op de markt. Naamsbekendheid komt je immers niet aanvliegen en dus verbindt menig celebrity zijn naam aan één of meerdere producten. Dwanyne Johnson is daarop zeker geen uitzondering, ware het niet dat hij zijn naam verbindt aan een product dat wellicht minder voor de hand ligt: tequila.

De 46ePresident of the United States of America

Blijkbaar heeft The Rock een hekel aan niks doen en dus dacht hij dat het wellicht een leuk idee zou zijn om tussen de bedrijven door zich te oriënteren op de markt voor sterke drank. Ook al is hij nog druk bezig de vraag of hij nu wel of geen president wil worden, toch had hij tijd om even zijn nieuwste creatie wereldkundig te maken. Volgens de berichten van TMZ heeft The Rock de rechten laten vastleggen om de naam ‘Mana’ te gaan gebruiken voor zijn tequila.

De naam heeft iets magisch, bijna bovennatuurlijks. Als we Dwayne Johnson zouden moeten beschrijven, dan komt dat helemaal overeen met hetgeen hij wenst uit te stralen. De perfecte combinatie van mystiek, kracht en invloed. Dat de naam ‘Mana’ afkomstig is uit de Polynesische cultuur zal je dan ook niet verbazen.

Tequila on The Rocks

Met de lancering van zijn eigen tequila, schaart The Rock zich in het rijtje bekendheden zoals Amal Clooney (de vrouw van George dus), the Backstreet Boys, en Turtle van Entourage. Helaas weten we nog niet wanneer we kunnen genieten van deze bijzondere tequila, maar dat het goed drinkbaar is tijdens het kijken naar een aflevering van Ballers, moge duidelijk zijn.

Reageer op artikel:
Dwayne Johnson lanceert binnenkort zijn eigen tequila merk
Sluiten