Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Gezondheid 5 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Zo maak je de post-workout shake van Dwayne Johnson

Altijd al benieuwd geweest naar wat Dwayne Johnson moet eten om het beest te blijven dat hij is? Nou, zijn complete dieet wil je echt niet naar binnen werken. Maar dit recept van zijn monsterlijke post-workout shake is interessant.

Dwayne Johnson is op dit moment flink aan het trainen voor zijn rol in de nieuwe superheldenfilm Black Adam, waar ook deze Nederlandse acteur een rol in gekregen heeft. Met een fysiek als The Rock moet er elke dag getraind én goed gegeten worden, en dat laatste zit met deze post-workout shake’ wel goed.

De post-workout shake’ van Dwayne Johnson

De onderstaande post-workout shake drinkt The Rock ongeveer 10 minuten na zijn training. Waarom zo snel? “It’s that critical time where your muscles will optimally absorb these nutrients after you’ve torn the muscles down from your workout,” laat hij op Instagram weten. Staat genoteerd.

Ingrediënten

  • 65-70 gram eiwitpoeder
  • 35 gram koolhydraten poeder
  • 1 appel
  • 1 scoop elektrolyten
  • Creatine
  • Water
  • Ijs

Disclaimer: een spierbundel als The Rock zal genoeg voedingsstoffen binnenkrijgen waarschijnlijk belangrijker vinden dan dat het eten ook echt lekker is, dus we durven je niet te vertellen of het de lekkerste eiwitshake ooit is. Dat de shake genoeg voedingsstoffen bevat, is wel een ding wat zeker is.

De shake is natuurlijk niet het enige dat The Rock na het sporten naar binnen werkt om zijn lichaam te laten herstellen van een training. Zo laat hij in dezelfde Instagram-post weten dat hij een uur na deze maaltijd nog zijn post workout meal eet: een bord vol kip, rijst en groente. “Boring, but it gets the job done”, zegt hij er zelf over.

Trainen The Rock

Als jij net zo sterk wil worden als The Rock, check dan hier de workout die Dwayne Johnson doet voor zijn benen. Ook vertellen we je meer over zijn bizarre workout-regime en de vier oefeningen waarmee hij zich klaarstoomde voor de film Hobbs & Shaw. En vergeet die post-workout shake niet.

Onderzoek maakt duidelijk dat de sportscholen echt weer open moeten

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Zo maak je de post-workout shake van Dwayne Johnson
Sluiten