Dwayne ‘The Rock’ Johnson krijgt zijn eigen fitness reality serie genaamd ‘The Titan Games’

Dwayne ‘The Rock’ Johnson. Groter en gespierder zijn ze bijna niet te vinden, maar ook hij had ooit een normaal postuur. Door keihard te werken en te trainen als een beest werd hij de spierbundel die hij vandaag de dag is. Hij kreeg de kans om een grootheid te worden en pakte die met beide handen aan. Deze kans wil hij in zijn nieuwe programma The Titan Games nu ook aan anderen geven.

De sympathieke bonk spieren was te gast bij The Tonight Show van Jimmy Fallon. In hun gesprek vertelde The Rock dat hij tijdens het kijken van Ninja Warrior op het idee kwam voor zijn nieuwe show. Met The Titan Games wil hij een platform bouwen voor mensen waarin zij, door middel van sport, boven zichzelf kunnen uitstijgen. Hoe het programma precies in elkaar gaat zitten is nog onbekend, maar wij zien een fitness serie met Dwayne Johnson in de hoofdrol wel zitten.Dwayne Johnson in Skyscraper

Naast The Titan Games hadden Dwayne en Jimmy het ook nog even over de film Skyscraper. Dwayne ‘The Rock’ Johnson heeft namelijk de hoofdrol te pakken in deze Die-Hard-achtige film. Tijdens de Super Bowl verscheen de eerste trailer en die ziet er behoorlijk intens uit. De spierbundel speelt een voormalig FBI onderhandelaar die bij een ongeluk zijn onderbeen is kwijtgeraakt. In een poging om zijn leven weer op de rit te krijgen worden zijn vrouw en kinderen gegijzeld in een gigantische wolkenkrabber die in brand staat. Meer Hollywood dan dit gaat het niet worden.

Reageer op artikel:
Dwayne ‘The Rock’ Johnson krijgt zijn eigen fitness reality serie genaamd ‘The Titan Games’
Sluiten