Dwayne Johnson is de best verdienende acteur ooit en dit is het bizarre bedrag dat hij binnen haalde

Het heeft even geduurd en hij nam de nodige omwegen, maar Dwayne Johnson is eindelijk de koning van Hollywood. De 46-jarige spierbundel vertoont zijn kunsten in de ene na de andere blockbuster en dat is vooral leuk voor zijn bankrekening. Na een zeer succesvolle worstel carrière hoefde de acteur zich al geen zorgen te maken over zijn oude dag, maar na dit jaar is hij dubbel dik binnen.

Ieder jaar maakt Forbes een lijstje met daarop de beroemdheden die in het afgelopen jaar het meeste geld hebben binnengehaald. Deze brengen ze traditiegetrouw in de zomer uit en ook dit jaar kwam er weer een interessante lijst uit de bus rollen. Er zijn namelijk weer behoorlijk wat grote namen die tussen juni 2017 en juni 2018 een enorme zak met geld wisten binnen te halen.


Blockbuster na Blockbuster

Dwayne Johnson, beter bekend als The Rock, is er daar dus één van. We vinden de kale actieheld terug op de vijfde plek met een bedrag van 124 miljoen dollar achter zijn naam. Een record, want nog nooit haalde een acteur zo veel geld binnen. Dat bizarre bedrag is vooral te danken aan de films Fast and Furious 8, Baywatch, Jumanji: Welcome to the Jungle en Rampage: Big Meets Bigger.

Het geheim van Dwayne Johnson? Dit zegt hij er zelf over:

De kans dat hij volgend jaar opnieuw te vinden gaat zijn in de lijst van Forbes is behoorlijk groot. Zijn nieuwe knaller Skyscraper draait op dit moment in de bioscoop en zijn volgende projecten (Jungle Cruise, Hobbs and Shaw en Jumanji 2) zijn ook veelbelovend. Daarnaast loopt ook zijn serie Ballers gestaag door. Deze man is simpelweg niet te stoppen.

Dwayne Johnson volgend jaar op één?

Nu zou je denken: “op naar de eerste plek in de Forbes lijst!” Helaas zit dat er voorlopig nog niet in. Dwayne Johnson staat namelijk op gepast afstand van de top drie. Zo haalde Kylie Jenner 166,5 miljoen dollar binnen en wordt zij bijna zeker de jongste self-made miljardair ooit. Op de tweede plek vinden we George Clooney en zijn succesvolle tequila merk. Hij wist in totaal 239 miljoen dollar binnen te halen.

Toch komt ook Clooney nog 46 miljoen tekort om op de eerste plek te komen. Daar staat niemand minder dan Floyd Mayweather. De gepensioneerde boxer haalde vorig jaar een bizar bedrag binnen door met Conor McGregor in de ring te gaan staan. Het geld klotst bij hem tegen de plinten en de legendarische bokser maakt zijn bijnaam The Money dan ook meer dan waar. De gehele top 10 vind je hieronder.

De top 10

1. Floyd Mayweather: $285 million
2. George Clooney: $239 million
3. Kylie Jenner: $166.5 million
4. Judy Sheindlin: $147 million
5. Dwayne Johnson: $124 million
6. U2: $118 million
7. Coldplay: $115.5 million
8. Lionel Messi: $111 million
9. Ed Sheeran: $110 million
10. Cristiano Ronaldo: $108 million

Reageer op artikel:
Dwayne Johnson is de best verdienende acteur ooit en dit is het bizarre bedrag dat hij binnen haalde
Sluiten