Ryan Reynolds, de makers van ‘Deadpool’ en Michael Bay werken aan de duurste Netflix film ooit

Als het om series gaat, kun je Netflix wel om een boodschap sturen. De streamingdienst heeft met haar Originals wel bewezen dat ze over de nodige kwaliteiten beschikken. Op filmgebied is dat nog wat minder. Mudbound en Okja waren een schot in de roos, maar Bright en Mute vielen bijvoorbeeld weer tegen. Toch gaat Netflix gewoon door met het maken van films en trekken ze nu alles uit de kast.

De streaminggigant spaart kosten noch moeite om in 2019 met Six Underground keihard te gaan knallen. Deze nieuwe film moet hét nieuwe succesnummer van Netflix gaan worden en op papier lijkt dat ook te gaan gebeuren. De hoofdrol is weggelegd voor de belachelijk getalenteerde Ryan Reynolds en ook de mannen achter de schermen zijn bewezen krachten.

Deze grap uit ‘Deadpool 2’ is zo duister, dat hij uit de film is gehaald

Ryan Reynolds en Deadpool naar Netflix

Zo is het verhaal in de handen van Paul Wernick en Rhett Reese. Deze namen zouden je bekend kunnen voorkomen, want dit duo is ook verantwoordelijk voor het verhaal achter Deadpool. Dat ze kunnen schrijven staat dus buiten discussie en het is ook zeker geen nadeel dat ze al eerder samen hebben gewerkt met Ryan Reynolds.

Met het verhaal en de hoofdrol zit het dus wel goed. Op het gebied van regie lijkt Netflix wat meer risico te nemen. Niemand minder dan Michael Bay mag de touwtjes in handen gaan nemen. Een regisseur die niet bij iedereen populair is, maar wel een garantie is voor knallende actie en flinke explosies. Laten we hem dus maar het voordeel van de twijfel geven.

Batman, maar dan anders

Over het verhaal is officieel nog niks naar buiten gebracht, maar er zijn natuurlijk altijd geruchten. De verwachting is dat Six Underground zal gaan over zes miljardairs die besluiten om te verdwijnen en met hun gigantische vermogen misdaad te gaan bestrijden. Vergelijkbaar met Batman, maar dan keer zes en minder duister. Of Ryan Reynolds één van de miljardairs gaat spelen is nog niet bekend.

Netflix heeft in ieder geval veel vertrouwen in Six Underground, want ze hebben maar liefst honderd miljoen dollar beschikbaar gesteld. Dit gigantische budget is een record voor de streamingdienst. Six Underground moet in 2019 gaan verschijnen. In datzelfde jaar komt Netflix ook met een ander ambitieus filmproject met Robert de Niro, Al Pacino en Joe Pesci, namelijk The Irishman. Meer over deze nu al legendarische film lees je hier.

Reageer op artikel:
Ryan Reynolds, de makers van ‘Deadpool’ en Michael Bay werken aan de duurste Netflix film ooit
Sluiten