Duurste Netflix film ooit! Ryan Reynolds schittert in eerste trailer 6 Underground

Als het op series aankomt, behoort Netflix tot de absolute wereldtop. Op filmgebied is dat nog niet het geval, maar daar gaat dit jaar verandering in komen. Met het briljante The Irishman doet Netflix een gooi naar de Oscars, maar ook als het op blockbusters aankomt heeft de streamingdienst ijzers in het vuur. Waaronder 6 Underground. De duurste Netflix productie ooit met in de hoofdrol Ryan Reynolds en geregisseerd door Michael Bay.

De regisseur, die vooral bekend is van de Transformer-films, kreeg van Netflix een bedrag van 150 miljoen dollar (een record) en de opdracht om een lekkere actiefilm te maken. Inmiddels is de eerste trailer verschenen en lijkt het erop dat hij die enorme zak met geld goed besteed heeft. Zo zien we niet alleen spectaculaire actie, maar ook een cast met zeker niet de minste namen.

Ryan Reynolds als miljardair met een missie

De meest opvallende naam is natuurlijk die van Ryan Reynolds. De man die we vooral kennen als Deadpool en Pikachu is dé perfecte acteur voor een actiefilm met een knipoog. In Netflix-film 6 Underground zien we hem naast Dave Franco, Manuel Garcia-Rulfo, Adria Arjona, Corey Hawkins en Ben Hardy. In de film zijn hun namen een stuk gemakkelijker te onthouden, want ze zijn namelijk genummerd.

6 Underground starring Ryan Reynolds | Official Trailer | Netflix

Ryan Reynolds, Michael Bay and a metric f💥ck-load of dynamite. Only on Netflix, December 13. Watch 6 Underground on Netflix: https://www.netflix.com/title/81001887 SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading internet entertainment service with over 151 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages.

Ryan Reynolds is One, Dave Franco Two en ga zo maar door tot Six. Hoewel ze stuk voor stuk verschillend zijn, hebben ze twee dingen gemeen: ze zijn alle zes miljardairs én willen de wereld een stukje beter maken. Dat doen ze alleen niet door hun rijkdom te schenken aan goede doelen. Ze nemen liever het recht in eigen hand. Zo zetten in deze Netflix-blockbuster hun dood in scène om vervolgens in de anonimiteit te jagen op de meest beruchte criminelen.

Het beste van Michael Bay en Deadpool

Het resultaat is een keiharde actiefilm zoals we die gewend zijn van Michael Bay. Helaas staat zijn naam niet altijd garant voor kwaliteit. De actie is altijd over-the-top en prachtig in beeld gebracht, maar het verhaal rammelt nog wel eens. Toch hebben we goede hoop, want het script is geschreven door Rhett Reese en Paul Wernick die ook Deadpool op hun cv hebben staan.

6 Underground en The Irishman op Netflix

Uiteindelijk zijn alle ingrediënten voor een heerlijke blockbuster aanwezig, dus nu is het afwachten of het eindproduct ook goed smaakt. Gelukkig hoeven we niet lang te wachten want 6 Underground met Ryan Reynolds staat vanaf 12 december 2019 op Netflix. Voordat het zover is komt Netflix eerst nog met The Irishman (met Robert De Niro en Al Pacino) en dat is volgens de eerste recensies de beste Netflix-film tot zover. Waarom? Dat lees je hier.

YouTube

Reageer op artikel:
Duurste Netflix film ooit! Ryan Reynolds schittert in eerste trailer 6 Underground
Sluiten