Rajno van Wilgenburg
Rajno van Wilgenburg Architectuur 24 feb 2018

Helaas, het duurste appartement van New York heeft sinds kort een nieuwe bewoner

De kans is nihil dat wij hier ooit in zouden wonen, maar een man mag dromen. Dit appartement is geweldig en heeft op de kooplijst gestaan als duurste van heel New York City. De nieuwe eigenaar vond dit echter niet zo’n probleem. Ach, de oprichter van Dell zal ook wel genoeg knaken hebben.

Dikke panoramische ramen waarmee je over heel Manhattan kan uitkijken. Op de negentigste verdieping van de One57-toren lijkt het alsof Central Park deel is van jouw achtertuin. Michael Dell moet zo gedacht hebben toen hij ruim honderd miljoen dollar aftikte voor dit luxe stulpje.

Duurste appartement new york

100 miljoen? Dat is toch niets voor NYC

Het klopt dat de penthouse in de One57-toren ooit verkozen was tot duurste appartement van New York, maar die titel is snel vergeven aan een ander. De honderd miljoen die Michael Dell moest afrekenen valt in het niets het landhuis van zijn buurman op 220 Central Park South, maar die mogen we niet meerekenen. Landhuizen met penthouse’s vergelijken zou niet eerlijk zijn. Het belangrijkste is dat Dell waar voor zijn geld heeft gekregen. Zijn penthouse is ruim duizend vierkante meter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Helaas, het duurste appartement van New York heeft sinds kort een nieuwe bewoner
Sluiten