Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Wheels 28 juli 2020

Droom-occasion: scherp geprijsde Audi A4 Cabriolet uit 2003

Tijd voor een zomerse occasion van de dag, want er komt fantastisch weer aan. Check deze zeer scherp geprijsde tweedehands Audi A4 Cabriolet 1.8 Turbo Pro Line uit 2003.

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek naar een dikke occasion. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden.

Tweedehands Audi A4 Cabriolet 1.8 Turbo Pro Line uit 2003

Men zegt wel eens dat je een cabrio-occasion in de wintermaanden het meest voordelig aanschaft. Die vlieger gaat naar wij vermoeden niet op voor deze tweedehands Audi A4 Cabriolet. Zoveel stijl voor een dergelijk scherpe prijs vind je niet snel.

Audi A4 Cabriolet 1.8 Turbo Pro Line, tweedehands, occasion, zeer scherpe prijs, achterkant
(Afbeelding: Triple & Crown)

Bij deze tweedehands Audi A4 Cabriolet uit 2003 maakt zijn leeftijd niet zoveel uit. Het design is tijdloos en de combinatie van de crèmekleurige bekleding, 16 inch lichtmetalen velgen en de donkerblauwe lak ademen niets dan stijl. De occasion heeft pas 131.900 kilometer op de teller en verkeert ook aan de buitenkant nog in goede staat. Op dit moment wordt de auto nog eens extra nagekeken, vandaar ‘Getting Ready’.

Klassiek interieur en 165 pk

We benoemden de crèmekleurige bekleding van deze occasion al even. Als je het ons vraagt, is dit de enige optie in een auto als deze. Gewoon lekker klassiek houden. Het interieur van de tweedehands Audi A4 Cabriolet beschikt verder over een aluminium afwerking, infotainment-systeem, audioinstallatie met cd-speler, elektrische ramen, een prachtig lederen stuur en nog wat snufjes die begin deze eeuw modern waren. Het dak gaat automatisch open en dicht.

Audi A4 Cabriolet 1.8 Turbo Pro Line, tweedehands, occasion, zeer scherpe prijs, stuur
(Afbeelding: Triple & Crown)

Onder de motorkap van deze occasion licht een viercilinder benzinemotor met 165 pk. Daarmee trekt de tweedehands Audi A4 Cabriolet in 9,7 seconden naar de 100 kilometer per uur, om vervolgens door te gassen naar een topsnelheid van 226 kilometer per uur. Maar met het dak open gaat het natuurlijk juist om ontspannen cruisen.

Stijlvolle occasion voor een zeer scherpe prijs

De tweedehands Audi A4 Cabriolet 1.8 Turbo Pro Line uit 2003 staat te koop voor 8.950 euro en daar valt vast nog wel wat van af te onderhandelen. De occasion is te leasen vanaf 150 euro per maand. Interesse? De cabrio staat bij Triple & Crown, meer informatie vind je hier.

(Afbeelding: Triple & Crown)
(Afbeelding: Triple & Crown)

Check ook: Dit is de nieuwe Aston Martin DB11 AMR van Max Verstappen

Reageer op artikel:
Droom-occasion: scherp geprijsde Audi A4 Cabriolet uit 2003
Sluiten