Droom occasion: een stijlvolle Mercedes A-klasse met onwijs veel pk’s

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oke, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek naar de dikste occasions. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden.

Mercedes-Benz A-klasse AMG

Compact, luxe en pijlsnel, dat is deze jongen allemaal. Deze opgepompte A-klasse is zoals je eigenlijk al verwacht een waar racemonster! Qua grootte is de Mercedes ideaal voor in de stad, maar ook op de snelweg rijd je iedereen eruit! Geniet even mee van deze prachtige bolide.

Looks om van te kwijlen

Wanneer je de gespierde A-klasse ziet staan schiet het woordje snelheid als eerste bij je naar binnen. Zijn strakke design in combinatie witte lak en enorm gave 18 inch lichtmetalen velgen doen hem al snel aanvoelen. De subtiele spoiler, side-skirts en dubbele uitlaat maken hem circuit waardig!

Bij een Mercedes AMG verwacht je natuurlijk een strak interieur. Uiteraard heeft deze A-klasse dat ook. Je vindt vier dikke sportstoelen met stoelverwarming, prachtige tinten van carbon en leer in het dashboard en een AMG styling pakketje om het helemaal af te maken! Een klassiek Mercedes design wat door het AMG pakket nog net even dikker is.

Verbazingwekkend veel pk’s

Dat je het gaspedaal even flink kan indrukken bij dit monster is wel duidelijk. Onder de motorkap ligt een bescheiden 4-cilinder die maar liefst 362 pk heeft! Het sneeuwwitte monster zit binnen 5 seconden op de 100 km/h en heeft is voor jouw veiligheid begrenst tot een maximum van 250 km/h! Daarnaast is de bolide uit 2014 pas net ingereden en heeft hij pas 47821 kilometers op de teller staan.

Gaaf is hij zeker, goedkoop is hij niet

Zoals je verwacht zou dit beest van een Mercedes niet goedkoop zijn. De bolide kost je 42.500,- euro een flink bedrag, maar dan heb je wel een geweldige bolide voor de deur staan! De A-klasse AMG staat bij VDM Cars in de showroom en meer info, vind je hier.

Meer toffe droom occasions zien? Klik dan hier.

Reageer op artikel:
Droom occasion: een stijlvolle Mercedes A-klasse met onwijs veel pk’s
Sluiten