Pim Jansen
Pim Jansen Wheels 8 jan 2019

Droom occasion: met luxe gevulde BMW 5 Serie voor een weggeefprijs

Steeds minder mensen kopen een gloednieuwe auto. Logisch, want je betaalt je helemaal scheel. Je kunt je zuurverdiende geld beter uitgeven aan een tweedehands auto. Oké, dan staan er al wat kilometers op de teller, maar je krijgt wel veel meer auto voor je geld. Daarom gaan wij iedere dag voor je op zoek naar de dikste occasions. Van betaalbare bolides tot nietsontziende racemonsters. Dit zijn de occasions die je wil rijden.

BMW5 Serie 525d

Heb je altijd al in een dikke BMW 5 serie willen rijden, dan is hier je kans. Deze BMW uit 2010 heeft ruim 130.000 kilometer op de teller staan. Bij elke andere wagen zou dat al een respectabel aantal kilometers zijn, voor een diesel als deze is dat geen probleem. BMW’s staan immers bekend om de duurzaamheid en dus staat dit model garant voor nog eens duizenden kilometers rijplezier.

Comfortabel rijplezier van Duitse makelij

BMW is al in 1972 begonnen met de productie van de 5 serie. In de loop der tijd heeft de wagen zich ontwikkeld tot een volwaardige middenklasse wagen waarbij de nadruk lag op het rijcomfort en perfecte prestaties. Verantwoordelijk voor dat laatste is de zescilinder dieselmotor die 204 PK levert. Ondanks de leeftijd accelereert de BMW 5 Serie 525d eenvoudig in iets meer dan zeven seconden naar een snelheid van 100 kilometer per uur. Met een maximum snelheid van 236 kilometer per uur is het zeker geen timide model. Voor de ervaren bestuurder is dit het summum van autorijden: relaxt, comfortabel en veilig.

Uitstraling en comfort voor nog geen 20.000 euro

De beige lederen bekleding van het interieur geeft de wagen in combinatie met de Saphirschwarz metallic kleur aan de buitenzijde, een exclusieve uitstraling. Voor de prijs hoef je deze BMW in ieder geval niet te laten staan. De vraagprijs is slechts 19.750 euro en is voor een wagen van dit kaliber zeker een glimlach waard. Meer weten? Klik dan hier.

Meer toffe droom occasions zien? Klik dan hier.

Automobielfabriek

Reageer op artikel:
Droom occasion: met luxe gevulde BMW 5 Serie voor een weggeefprijs
Sluiten