Netflix duikt in de keuken van Ferrari en Mercedes in trailer Formule 1 docuserie

De Formule 1 is een wereld die niet alleen op rap tempo verandert, maar ook nog eens zeer gesloten is. Juist dat maakte het eerste seizoen van Drive to Survive zo intrigerend. Netflix kreeg een exclusief kijkje in de keuken van de grootste teams.

Naja, grootste teams: Ferrari en Mercedes waren de twee grootste afwezigen. Zij weigerden om mee te werken aan het eerste seizoen van de enerverende docuserie. We hebben goed nieuws, want met het tweede seizoen is daar verandering in gekomen.

Formula 1: Drive to Survive seizoen 2

Misschien heeft de populariteit van het eerste seizoen van Drive to Survive daarbij geholpen. Sterker nog, F1-eigenaar Liberty Media beweert zelfs dat Formule 1 door de Netflix Original aanzienlijk populairder is geworden. Niet alleen mannen, maar vooral bij vrouwen.

Doordat de serie wereldwijd op Netflx beschikbaar is maakt immers een compleet nieuw publiek kennis met de wereld van Formule 1. Een fascinerende wereld die om meer draait dan enkel racen. Technologische innovatie, ego’s en monsterdeals zorgen voor een strijd die op meerdere fronten gevoerd wordt.

Nu is het dus tijd voor seizoen 2, waarvan de eerste volledige trailer is verschenen. In nog eens tien delen krijgen fans te zien hoe het er aan toe gaat achter de schermen. De makers van Senna en Amy hebben voor het eerst toegang gekregen tot alle tien de teams, dus dat belooft veel goeds.

28 februari op Netflix

Hopelijk weten de makers de hoge kwaliteit van de eerste tien afleveringen in stand te houden. Op 28 februari gaan we daar achter komen, want vanaf dan is seizoen 2 van Formula 1: Drive to Survive beschikbaar op Netflix.Check in de tussentijd ons verslag van de keer dat we mee mochten rijden in de Formule E met Audi!

Reageer op artikel:
Netflix duikt in de keuken van Ferrari en Mercedes in trailer Formule 1 docuserie
Sluiten