Redactie
Redactie Grooming 29 apr 2018

Drie kapsels waar vrouwen op afknappen

Je besteedt aandacht aan je kapsel omdat je er goed uit wilt zien. Voor jezelf, maar ook voor anderen… en dan niet in de laatste plaats de dames. Maar dat gaat niet lukken met deze drie kapsels waarmee je de plank nu toch echt wel misslaat.

1. De man bun

We hebben het al vaak genoeg over deze kapsels gehad, maar vraag gerust een vrouw uit jouw omgeving naar haar mening. De man bun was even creatief en hipster maar is nu gewoon echt klaar. Zoals wel vaker wanneer hypes in het modebeeld ontstaan, verdwijnen zij weer net zo snel als dat zij komen. De top knot heeft zichzelf een tijdje bewezen als hip, maar niet als lasting.

2. Frosted tips

In de jaren 90 gingen vrouwen massaal goed op Boyband-types met hun coupe soleil. Natuurlijk volgeden veel jongens dit voorbeeld, maar kapsels met frosted tips hebben een houdbaarheidsdatum en die ligt ongeveer bij je zestiende verjaardag.

Foto: David Klein/Getty Images

3. De oerbos

Er zit een groot verschil tussen een out of bed look en wild groeiend haar. In het heersende modebeeld is het beslist weer okay om uit te pakken met een weelderig kapsel maar denk niet dat dit je een vrijbrief geeft om zonder limiet te gaan kweken. Ga je voor een volle bos, dan is verzorging een absolute must. Want zelfs die oh zo populaire out of bed look, komt niet van nature, zoals je weet.

Reageer op artikel:
Drie kapsels waar vrouwen op afknappen
Sluiten