Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 21 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Drie betaalbare Japanse custom bikes vanaf 4.200 euro

Regelmatig tippen we je brute en betaalbare custom bikes. Deze week moet je er snel bij zijn, want de goedkoopste van het stel koop je al voor 4.200 euro.

Je hebt keuze uit drie Japanse custom bikes. Check deze Honda, Suzuki en Yamaha, die allemaal over een 750 cc-blok beschikken.

1. Honda CB750 uit 1993 (4.200 euro)

Om te beginnen met de goedkoopste motor van het Japanse trio aan custom bikes. De transformatie van deze Honda was enorm. Van standaard cruiser is hij omgebouwd tot brute caféracer. Hij is volledig gestript, heeft een verstevigd frame gekregen en is optisch helemaal perfect. De CB750 heeft klassieke Gulf-looks, een clip-on stuur, uniek zadel, nieuwe lichten, een brute uitlaat en nieuwe tellers. Het blok is onlangs gereviseerd en kan er weer jaren tegenaan. Voor maar 4.200 euro is deze gave custom van jou. Meer informatie vind je hier. Check nog even de voor-en-na-foto’s.

drie betaalbare custom bikes 7500 euro
Afbeelding: Caferacerwebshop.com

2. Suzuki GS750 uit 1980 (5.000 euro)

Via de jaren 90 duiken we terug naar de jaren 80 met deze Suzuki GS750. Net als de bovenstaande Honda heeft deze klassieker een aangepast frame. Let ook op de gave paintjob, weggewerkte lichten, stoere uitlaat, witte velgen en de ‘naked’ uitstraling. Het viercilinder blok verkeert in topstaat en heeft vier grote luchtfilters. Deze puntgave caféracer is een koopje voor liefhebbers van custom bikes. Hij kost maar 5.000 euro. Meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes 7500 euro
Afbeelding: Caferacerwebshop.com

3. Yamaha XV750 Virago uit 1981 (7.250 euro)

Deze unieke Yamaha XV750 is door Chiefpep Design gebouwd en heeft de naam ‘Chiefpep No2’ gekregen. Aan deze jongen is een heleboel werk verricht. Zo heeft de Yamaha voorvorken van een FJR 1300, Yamaha Diversion 900 gegoten wielen, een handgemaakt subframe, handgemaakte uitlaatbochten, een gedetailleerd zadel en een brute paintjob. Ieder slijtageonderdeel is vervangen, waardoor je jaren vooruit kan op deze custom bike. Chiefpep heeft de build vastgelegd op film en de beelden zijn terug te kijken in 60 afleveringen op YouTube.

drie betaalbare custom bikes 7500 euro
Afbeelding: Caferacerwebshop.com

Meer betaalbare custom bikes

Heb jij altijd al een custom bike willen rijden, maar heb je een kleine portemonnee? Check dan deze betaalbare custom bikes die je nog geen 3.500 euro kosten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Drie betaalbare Japanse custom bikes vanaf 4.200 euro
Sluiten