Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 3 nov 2019
Leestijd: 2 minuten

Drie heerlijke custom bikes met een lekker prijskaartje

Custom bikes, het zijn misschien wel de dikste motoren die er bestaan. Meestal zijn het iconische klassiekers die onder handen worden genomen om ze nog bruter te maken dan dat ze al waren. Sommige custom bikes zijn nogal prijzig, maar er zijn natuurlijk ook goedkopere oplossingen.

Betaalbare custom bikes

Die oplossingen hebben wij voor je gevonden. Wij hebben drie puntgave motoren voor je klaar staan die nog betaalbaar zijn ook. De duurste? Die kost je niet iets meer dan 6.900 euro. Geniet even mee van deze toffe BMW, Suzuki en Honda SLR 650.

Suzuki GS 850 uit 1979 – 2.000 euro

We trappen af met de custom bike die het aardigst is voor je portemonnee. Deze klassieke caféracer vond het levenslicht in 1979, maar heeft recent de nodige upgrades gekregen. De Suzuki heeft een nieuwe zwart zilvere paintjob gekregen, een strak zadel, sexy kont, heatwrap en een nieuwe uitlaat. Hij oogt netjes en is qua prijs zeer aantrekkelijk, aangezien hij maar 2000 euro kost. Interesse? Meer informatie vind je hier.

Drie betaalbare custom bikes onder de 7000,-
Drie betaalbare custom bikes onder de 7000,-

BMW K100 uit 1983 – 2.750 euro

Om bij het ‘haalbare’ budget te blijven, hebben we nog een aantrekkelijke custom bike voor je klaar staan. Deze BMW K100 uit 1982 is onlangs helemaal gestript, er is veel vervangen, het frame is gepoedercoat, de tank is professioneel gespoten en de demper is uit de uitlaat. De bike heeft een heerlijke klassieke uitstraling en beschikt ook nog eens over een betrouwbaar blok. Dat alles scoor je voor 2.750 euro. Leuk voor de beginnende motorrijder. Meer informatie over de BMW vind je hier.

Drie betaalbare custom bikes onder de 7000,-
Drie betaalbare custom bikes onder de 7000,-

‘Bare Metal Scrambler’ Honda SLR 650 – 6.900 euro

Om af te sluiten met een scrambler, de Bare Metal Scrambler om precies te zijn. Voor deze custom bike is alle tijd genomen en dat is te zien. De voormalige tour/supermotard is omgetoverd tot scrambler. De bike heeft een nieuwe tank, stijlvol zadel, een cross-stuur, goudkleurige tandwielen en een RVS GP demper om hem goed te laten klinken. Deze custom bike bezorgt je gegarandeerd veel rijplezier, zowel offroad als op de weg, en is prachtig om te zien. De prijs van de betrouwbare Japanner is wel wat hoger dan de vorige custom bikes. Je betaalt namelijk 6.900 euro. Prima geld voor een ‘one of a kind’ bike. Interesse? Meer informatie vind je hier.

Drie betaalbare custom bikes onder de 7000,-
Drie betaalbare custom bikes onder de 7000,-

Meer dikke custom bikes

Krijg je geen genoeg van custom bikes? Check dan deze vijf overheerlijke motoren ook even.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Drie heerlijke custom bikes met een lekker prijskaartje
Sluiten