Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 6 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Drie unieke en betaalbare custom bikes vanaf 1.950 euro

Regelmatig tippen we je brute en betaalbare custom bikes. Deze week moet je er snel bij zijn, want je scoort er al eentje voor 1.950 euro.

Je hebt de keuze uit een Honda en twee unieke Suzuki’s. Drie heerlijke custom bikes waarvan twee een zeer scherp prijskaartje hebben.

1. Suzuki ‘Rebel 250’ (1.950 euro)

Liefhebbers van custom bikes, opgelet. Deze fiets mag dan het lichtst zijn van de drie custom bikes, minder is hij zeker niet. Deze op het leger geïnspireerde motor is helemaal aangepast door de mannen van Bikes & Beans en het resultaat mag er zijn. De robuuste cruiser heeft een gave kleursamenstelling, custom zadel, dik stuur en een onverwoestbaar motorblok. Leuk speelgoed voor de beginnende rijder en voor maar 1.950 euro is hij van jou. Interesse? Meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes 6000 euro
Afbeelding: Caferacerwebshop

2. Honda CB900 Bol d’Or (6.000 euro)

Maar we hebben meer Japanse custom bikes klaar staan en dit is misschien wel de meest brute van deze week. Deze unieke caféracer is door de vorige eigenaar helemaal aangepast en dat heeft hem goed gedaan. De oorspronkelijke CB750 is voorzien van een CB900-blok, dat volledig gereviseerd is. De schokdempers zijn vervangen en het zitje met startslot is op maat gemaakt door Silver Machine. Op het stuur bevinden zich nieuwe tellers en ook de kabelboom is vervangen. De gloednieuwe klassieker tik je voor maar 6.000 euro op de kop. Meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes 6000 euro
Afbeelding: Caferacerwebshop

3. Suzuki GSF 600 S Bandit uit 2002 (4.000 euro)

We sluiten af met een Suzuki die zich op dit moment in Italië bevindt. Deze GSF 600 S Bandit komt uit 2002 en is door zijn eigenaar voorzien van een goede portie retro vibes. Het design van de Suzuki is een ode aan de klassieke Gulf-kleuren en is dankzij het clip-on stuur een echte caféracer. Daarnaast heeft hij een nieuw tweepersoonszadel, een shorts-uitlaat met ingepakte uitlaatbochten, nieuwe lichten en een gave teller. Het enige wat jij nog even moet doen is hem importeren uit Italië. Interesse? Meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes 6000 euro
Afbeelding: Caferacerwebshop

Meer betaalbare custom bikes

Heb jij altijd al een custom bike willen rijden, maar wil je daarvoor niet al te veel geld uitgeven? Check dan ter inspiratie deze betaalbare custom bikes onder de 3.500 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Drie unieke en betaalbare custom bikes vanaf 1.950 euro
Sluiten