Marlon Labrie
Marlon Labrie Auto's & Motoren 12 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Drie brute en betaalbare custom bikes onder de 5.000 euro

Ieder weekend tippen we je een paar brute en betaalbare custom bikes, maar we vermoeden dat je er nu extra snel bij moet zijn.

Ditmaal hebben we drie gave motoren voor je geselecteerd, die nog geen 5.000 euro kosten. Twee betaalbare Honda’s en een brute BMW.

1. Honda CX 650 Caféracer uit 1986 (2.500 euro)

Heb jij de aspiraties om motor te rijden, maar wil je geen geld uitgeven aan dure custom bikes? Dan is deze Honda CX 650 uit 1986 een prima optie. De Honda heeft een klassieke uitstraling en is dankzij het clip-on stuur een echte caféracer. Motorisch is de custom bike in orde, zodat jij er gelijk mee weg kan rijden. Je moet hem alleen even uit Frankrijk ophalen en op kenteken laten zetten. Interesse? Meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes 5000 euro
Afbeelding: Caferacerwebshop.com

2. Honda CM 400T Scrambler uit 1982 (3.600 euro)

Ben je op zoek naar een betaalbare eye catcher? Dan is deze Honda CM 400T scrambler jou op het lijf geschreven. Deze custom bike is door de tweede eigenaar helemaal opgebouwd tot wat hij nu is. Van het frame tot het motorblok; deze motor is volledig vernieuwd. In 2017 stond deze jongen te shinen op de MotorBeurs in Utrecht tussen andere custom bikes. Nu kan hij gewoon van jou zijn. Interesse? Meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes 5000 euro
Afbeelding: Caferacerwebshop.com

3. BMW K75 Caféracer (4.950 euro)

We sluiten onze wekelijkse rubriek met custom bikes op zijn Duits af. Deze puntgave BMW K75 is het toppunt van perfectie en plezier. De klassieke Duitse motorfiets in omgetoverd tot viriele caféracer/scrambler en verkeert op motorisch vlak nog in zeer goede staat. De driecilinder ronkt dankzij de Classic GP-demper als een beest. De motor is betrouwbaar en heeft looks to kill. Dat allemaal voor nog geen 5.000 euro. Interesse? Meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes 5000 euro
Afbeelding: Caferacerwebshop.com

Meer betaalbare custom bikes

Wil jij meer van dit soort heerlijke exemplaren zien? Check dan ook deze unieke custom bikes die je nog geen 4.500 euro kosten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Drie brute en betaalbare custom bikes onder de 5.000 euro
Sluiten