Drie brute custom bikes die je nog geen 3.250 euro kosten

Ieder weekend tippen we je een paar brute en betaalbare custom bikes, maar we vermoeden dat je er nu extra snel bij moet zijn. Drie caféracers onder de 3.250 euro!

Deze week hebben we een paar prachtige prijsklappers voor je klaar staan. Twee betaalbare Yamaha’s en een puntgave Suzuki

1. Yamaha SR500 uit 1994 (1.999 euro)

Heb je een dunne portemonnee maar wil je toch een dikke custom bike rijden? Dan is deze Yamaha SR500 wellicht wat voor jou. Dit is namelijk de goedkoopste van de drie custom bikes die we deze week voor je hebben gevonden. Deze SR500 is motorisch in orde en ziet eruit als een echte ‘beach cruiser’. De caféracer is voorzien van een zandkleurige tank, een lekker lang lederen zadel, nieuwe banden, een nieuwe uitlaat en een nieuw stuur. Daarnaast zijn alle slijtageonderdelen vervangen. Kortom, het is een gave motor waar je nog geen 2.+000 euro voor betaalt. Interesse? Meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes 3250 euro
Afbeelding: Caferacerwebshop.com

2. Yamaha XV920 (TR1) uit 1988 (2.750 euro)

Om in de Yamaha-sferen te blijven hebben we nog een tof exemplaar voor je klaar staan. Ditmaal een Yamaha XV920 waar je nu 750 euro korting op krijgt. De Japanse scrambler is flink onderhanden genomen en het resultaat mag er zijn. De stoere donkergroene scrambler beschikt over een stijlvolle tank en een gaaf zadel, waarmee de zwarte uitlaat perfect matcht. Verder heeft de custom bike nieuwe schokdempers, LED-lichten die verwerkt zijn in het frame, handgemaakte db-killers en nieuwe banden. Met deze motor kun je er het hele seizoen nog tegenaan. Dat voor een zeer scherpe prijs van 2.750 euro. Meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes 3250 euro
Afbeelding: Caferacerwebshop.com

3. Suzuki GN250 uit 1995 (3.250 euro)

We sluiten het rijtje custom bikes van de week af met de duurste van de drie Japanse motorfietsen. Tevens is deze compacte Suzuki GN250 met zijn 16 kW geschikt voor de beginnende A2-rijder of de rijder die het wat rustiger aan wil doen. Een snelheidsduivel is het zeker niet, maar zijn looks zijn heerlijk. De Suzuki custom bike is gepoedercoat, heeft een industriële paintjob op de tank, een nieuwe uitlaat met wrap, LED-verlichting, nieuwe banden en een elektrische start. Het 250 cc sterke motorblok is volledig gereviseerd en kan hierdoor nog jaren mee. Wil je genieten van rustige ritjes en gave looks, dan is deze Suzuki GN250 zijn 3.250 euro volledig waard. Interesse? Meer informatie vind je hier.

drie betaalbare custom bikes 3250 euro
Afbeelding: Caferacerwebshop.com

Meer betaalbare custom bikes

Wil jij meer van dit soort heerlijke exemplaren zien? Check dan ook deze unieke custom bikes die je nog geen 4.500 euro kosten.

Reageer op artikel:
Drie brute custom bikes die je nog geen 3.250 euro kosten
Sluiten