Hoe je voor een aantrekkelijke prijs toch een stijlvolle dress watch kunt dragen

Als moderne man is het tegenwoordig essentieel dat je goed gekleed voor de dag komt. Dat vergroot niet alleen je kans bij de vrouwen, maar ook op carrièregebied kan de juiste outfit je verder helpen. Het loont daarom om te investeren in een stijlvolle en complete garderobe, maar dat betekent niet meteen dat je spaarvarken geslacht hoeft te worden. Je moet gewoon weten waar je moet zoeken en daarom stellen we je graag voor aan RENARD.

Zij bewijzen dat een zeer stijlvol horloge van hoge kwaliteit geen enorme bedragen hoeft te kosten. De prijs is namelijk iets waar veel mannen zich door laten weerhouden. De bekende merken kosten je namelijk al snel een flink deel van je maandsalaris, en het leven is al duur genoeg. Zeker als je een mooie collectie wilt hebben zodat je voor iedere situatie een passend uurwerk hebt. Dat is door de hoge prijzen voor veel mannen simpelweg geen optie.

Kwaliteit hoeft geen vermogen te kosten

Gelukkig heeft RENARD de oplossing voor dit probleem. Dit horlogemerk uit onze eigen hoofdstad maakt het namelijk voor iedere man mogelijk om met een stijlvol horloge te lopen. En dan hebben we het niet over een uurwerk dat alleen visueel voldoet aan je eisen. Nee, we hebben het over een horloge van hoge kwaliteit dat je met gemak jaren om je pols kunt dragen.

RENARD horloge

Voor de horloges van RENARD wordt namelijk alleen gebruik gemaakt van de beste materialen. Van het hardste K-1 mineraalglas dat subtiel gebold is tot prachtig vegetable tanned leather. Dit Italiaanse leer heeft een bijzonder kenmerk. Het is namelijk op organische en duurzame wijze gekleurd en wordt mooier naarmate het langer gedragen wordt. De kwaliteit van de materialen voel je dus niet alleen tijdens het dragen, maar zie je ook. Er is gekozen om in het design het heden en het verleden te laten samenkomen. Hierdoor is een tijdloos horloge ontstaan dat nooit uit de mode zal raken.

De vraag die nu waarschijnlijk op je lippen brandt is: “hoe doen ze dat?” Hoe kan een horlogemerk uit Amsterdam zich meten met de wereldtop en dan ook nog eens voor een lagere prijs? Het antwoord daarop is simpel. Je betaalt namelijk voor je horloge en niet voor de randzaken. Je bestelt je nieuwe uurwerk namelijk direct bij RENARD. Van handelaren en winkeliers die de prijs verhogen om er zelf nog wat aan te verdienen, wordt slechts zeer beperkt gebruik gemaakt.

RENARD: betaalbare luxe

Dankzij deze benadering kan RENARD een horloge leveren dat zich kan meten met de grote merken, maar dan voor minder dan tweehonderd euro. Perfect voor de stijlbewuste man, die van premium design houdt, met minder financiële ruimte of hij die liever niet al zijn spaargeld in één keer wil laten verdampen. Eigenlijk zijn er nu dus geen excuses meer om niet met een mooie klok om je pols te lopen. Dus ga naar de website van RENARD en gun jezelf een horloge die jouw stijl naar een hoger niveau tilt.

Reageer op artikel:
Hoe je voor een aantrekkelijke prijs toch een stijlvolle dress watch kunt dragen
Sluiten