‘Arrogante’ Drake overladen met kritiek na het zetten van deze Beatles tattoo

Niet voor het eerst in zijn carrière was Drake gisteren trending op Twitter. Niet omdat hij weer eens een record had verbroken of een concert had afgezegd, maar vanwege een nieuwe tattoo. De rapper liet de cover van het legendarische Beatles album Abby Road op zijn arm zetten, maar deed wel een kleine aanpassing. Rommelen met klassiekers wordt vaak niet gewaardeerd en ook Drake kreeg de volle laag.

De aanpassing is niet bepaald subtiel te noemen. Drake zette zichzelf namelijk letterlijk in hetzelfde rijtje als John Lennon, Paul McCartney, Ringo Starr en George Harrison. Sterker nog, hij zet zichzelf vóór het legendarische kwartet. Waarom is niet precies duidelijk, maar volgens fans is het niet alleen om het vijftigjarige jubileum van het album te vieren.

Is Drake groter dan The Beatles?

Boze tongen beweren dat de rapper uit Canada dit gedaan heeft om te vieren dat hij de legendarische rockband voorbij is. The Beatles zijn namelijk al meerdere Billboard lijst records kwijtgeraakt aan de rapper. Met deze tattoo op zijn onderarm zou Drake willen laten zien dat hij de makers van vele legendarische nummers achter zich heeft gelaten. Dat schiet natuurlijk in het verkeerde keelgat van vele Beatles-fans en die melden zich massaal op Twitter.

Twitter gaat los op nieuwe tattoo van Drake

Veel fans vinden het niet terecht dat Drake zichzelf groter acht dan The Beatles. Ja, het klopt dat de Canadese rapper beter scoort de Billboard charts, maar hoe is dat over 50 jaar? The Beatles zijn vele jaren na hun grote successen nog steeds ongekend populair. Kan Drake over een halve eeuw hetzelfde zeggen?

Hoewel het pro-Beatles kamp op Twitter een stuk groter is, zijn er ook fans die het opnemen voor Drake. En eerlijk is eerlijk, onderstaande dame heeft ergens wel een punt.

Niet rommelen met de helden van weleer

Toch is het niet de slimste keuze van Drake geweest om deze tattoo te zetten. Zelfs als je het goed bedoelt, is het niet slim om te rommelen met de helden van vroeger. Zeker niet als je dat combineert met een stukje zelfverheerlijking. Gelukkig kan Drake er snel vandoor in zijn hypercar met meer dan 5.000 pk.

Complex

Reageer op artikel:
‘Arrogante’ Drake overladen met kritiek na het zetten van deze Beatles tattoo
Sluiten