Redactie
Redactie Shoes 16 jan 2016

Dr. Martens voor mannen, why not?

Dr. Martens, de schoenen die vooral gedragen werden door alternatieve meisjes op de middelbare school, zijn wellicht niet de eerste schoenen die je bij een outfit bedenkt. Onterecht, want de lage herenmodellen kunnen prima door als nette schoenen met een alternatief (geel) randje. Vooral de Supreme X Dr. Martens-collectie is om te smullen.

Naast de standaardmodellen zoals je ze kent, de boots met de typische dikke zolen en gele stiksels, heeft het merk tientallen varianten bedacht. Hoog, laag, modern, klassiek, strak en met print; de keuzes zijn eindeloos. De laatste troef van de Engelse schoenenfabrikant zijn de Di Antonio boots. Het renaissance printje is gebaseerd op het schilderwerk van de Italiaanse schilder – je raadt het al – Di Antonio.

Going low

We zijn daarentegen meer fan van de Supreme X Dr. Martens, Crafted Collection, varianten als de Eduardo/Dalton en de lage classics – die van je punkzusje of je rebelse eerste liefde. Zeker onder een pak of opgerolde jeans kunnen ze prima werken. Inspiratie nodig? Check de gallery hieronder.

[FB_AANJAGER]

Reageer op artikel:
Dr. Martens voor mannen, why not?
Sluiten