Redactie
Redactie Films & Series 17 sep 2019

Doutzen Kroes: ‘Deze sexy filmpjes horen bij me, ook als moeder’

Onze muze zat gisteren bij Jinek aan tafel. Haar Nederlands begint op dat van Regilio Tuur te lijken, maar bij Doutzen Kroes vinden we dat niet erg. Ze stelde ons in ieder geval gerust met het feit dat we nog lang van haar kunnen genieten. “Die sexy kant hoort bij mij, die laat ik ook zien als moeder”, zei het supermodel tegen Eva Jinek.

Doutzen Kroes zat bij Jinek aan tafel om haar nieuwe YouTube-kanaal Doutzen Diaries te promoten, waarin ze naar eigen zeggen een andere kant van zichzelf laat zien. Tijdens de avondshow kwam een fragment voorbij waarin je het Friese model naast een vervelende man van YouTube in een auto ziet zitten richting Volendam. Daarnaast vertelde ze dat je ook thuis een kijkje achter de schermen krijgt. Leuk en aardig voor een bepaalde doelgroep, wij slaan even over.

Dat ene sexy filmpje

Maar natuurlijk blijven we Doutzen Kroes volgen, het is immers een van de mooiste vrouwen die ooit uit de Hollandse bodem is ontsproten. Net toen we af zouden haken en de televisie uit zouden drukken, werden we gerustgesteld door Doutzen Kroes. Eva Jinek speelde ‘dat ene sexy filmpje’ van Hunkemöller af, waarin Doutzen Kroes krioelend de grond bestormt. Een vorm van kunst die niet mag stoppen. Veel Nederlanders denken daar blijkbaar anders over, Doutzen Kroes zelf gelukkig niet.

Doutzen’s Summer Stories 2019 – Doutzen Kroes sexy directors cut

“For Doutzen’s Stories 2019 Swim Collection: http://bit.do/doutzen-swim, Doutzen has created her own fun and sexy video. Doutzen Kroes shows her super feminine, sexy and confident self in this creative video that she completely edited herself. Doutzen is particularly proud of this video and the Doutzen’s Stories Swim Collection since 50% of the profit from the bikini in this video will support “”Knot on My Planet””.

Er kwam veel kritiek op het bovenstaande filmpje, dat ze zelf deelde op Instagram. “De algemene boodschap was dat je dit als moeder eigenlijk niet kan doen. De kritiek kwam vooral uit Nederland, waar mensen nogal eens afgunstig zijn”, zei Doutzen Kroes. “Maar dit is een kant van mij die ik af en toe gewoon heel leuk vind om te uiten. Ik hou er daarnaast ook wel van om te provoceren.” Klasse Doutzen, houden zo. Goed, tijd voor de nodige foto’s en video’s, waar we na gisteravond nog meer duiding bij hebben. “Ik weet van tevoren dat mensen vallen over dit soort foto’s en video’s. Maar stiekem vind ik het ook gewoon leuk om een beetje de grenzen op te zoeken.” Jort Kelder zat ook aan tafel en die sloeg de spijker op de kop: “Sorry hoor, maar hoe kun je hier nou tegen zijn?”.

Size does matter

223.3k Likes, 1,275 Comments – Doutzen Kroes (@doutzen) on Instagram: “Size does matter”

#sneakpeak #doutzenstories 🐊☺️🇱🇰❤️

191.7k Likes, 1,309 Comments – Doutzen Kroes (@doutzen) on Instagram: “#sneakpeak #doutzenstories 🐊☺️🇱🇰❤️”

Clothes are overrated😉

280.7k Likes, 2,667 Comments – Doutzen Kroes (@doutzen) on Instagram: “Clothes are overrated😉”

Love a natural exfoliation on the beach 🌞🇧🇷 #wheninbrazil #vacation

184.2k Likes, 706 Comments – Doutzen Kroes (@doutzen) on Instagram: “Love a natural exfoliation on the beach 🌞🇧🇷 #wheninbrazil #vacation”

Casual

116.5k Likes, 827 Comments – Doutzen Kroes (@doutzen) on Instagram: “Casual”

Let’s go outside

162.2k Likes, 939 Comments – Doutzen Kroes (@doutzen) on Instagram: “Let’s go outside”

Pluk de dag! As we say in Holland ‘Pluck the Day’! 📸 @sunneryjames

248.8k Likes, 2,269 Comments – Doutzen Kroes (@doutzen) on Instagram: “Pluk de dag! As we say in Holland ‘Pluck the Day’! 📸 @sunneryjames”

Caption this…

153.7k Likes, 1,516 Comments – Doutzen Kroes (@doutzen) on Instagram: “Caption this…”

Terugkijken: Doutzen Kroes bij Jinek aan tafel

Mocht je niets te doen hebben vandaag en nog even met iets anders bezig willen zijn dan Ajax in de Champions League, bekijk dan het fragment met Doutzen Kroes bij Jinek aan tafel hieronder terug.

👙 Check ook: 5 Nederlandse Instagram-modellen om direct te volgen

Reageer op artikel:
Doutzen Kroes: ‘Deze sexy filmpjes horen bij me, ook als moeder’
Sluiten