Pim Jansen
Pim Jansen Life 8 okt 2018

Douchen met een koud biertje in je handen: het kan in dit hotel

Mocht je vrouw, vriendin of partner nog op zoek zijn naar een geweldige cadeau-tip, omdat ze (te) snel geneigd is te denken dat je toch alles al hebt bijvoorbeeld, dan hebben we hier het beste cadeau-idee van 2018: een hotelovernachting. Niet zomaar een overnachting natuurlijk. Dit hotel heeft echt iets unieks waardoor zelfs de meest verwende man zich weer even helemaal het heertje gaat voelen. Als hotelgast kun je hier namelijk een heerlijke douche nemen terwijl je geniet van een heerlijk koel biertje. Een bierdouche in de meest letterlijke zin.

De meeste hotels hebben standaard al een behoorlijk hoog service niveau, maar wat BrewDog USA presteerde met het onlangs geopende DogHouse gaat werkelijk alle fantasie te boven. Het is naar eigen zeggen de ‘Hoppiest Place on Earth’ en dan liegen ze dus niet. De checklist alleen al zorgt voor een ontembare drang om je vrije dagen op te nemen en hier te gaan overnachten, al was het maar voor 1 nacht:

  • Gratis Wi-Fi
  • 42 “Flatscreen Smart TV’s
  • Minikoelkast met een selectie van Martin + James’s favoriete bieren
  • Seizoensgebonden selectie BrewDog-bier op tap
  • Regendouches (water, geen bier)
  • Koffie op de kamer, verzorgd door Columbus’s beste koffieleverancier; Stauf’s koffiebranders
  • Pillow-top matrassen en luxe beddengoed
  • Lokaal vervaardigde ambachtelijke bierzepen van Glenn Avenue Soap Company

De meest complete douche

Het beste van alles is waarschijnlijk de douche. Als je dacht dat een inloopkoelkast die je wellicht nog kent uit de Heineken reclame van enkele jaren geleden je droombeeld was, dan gaan we dat beeld even bijstellen. De douche is namelijk voorzien van een heuse inbouwkoelkast, gevuld met, jawel…bier! Het is een juweeltje en een toonbeeld van functioneel douchen. Bekijk de foto’s en ga je nu alvast voorbereiden op de nacht van je leven.

bier hotel bier hotel bier hotel
Reageer op artikel:
Douchen met een koud biertje in je handen: het kan in dit hotel
Sluiten