Geef je werkplek een upgrade met deze door Ferrari ontworpen bureaustoel

Iedereen die regelmatig aan een bureau werkt weet het allang: een goede bureaustoel is van essentieel belang. Je hebt maar één rug en die wil je zo lang mogelijk goed houden. Ergonomie gaat dus boven alles, maar het oog wil ook wat. Gelukkig scoort deze door Ferrari ontworpen stoel op beide punten een hele dikke voldoende.

De naam Poltrona Frau zegt je waarschijnlijk niet veel, maar deze zitspecialist is al sinds 1974 verantwoordelijk voor de mooiste stoelen, banken en ander meubilair. Dit jaar vieren ze hun zeventigste verjaardag en dat doen ze niet alleen. Niemand minder dan Ferrari is de eregast. Beide partijen sloegen de handen ineen om samen de ultieme bureaustoel voor autoliefhebbers te fabriceren.

Flavio Manzoni, hoofdontwerper van Ferrari, is verantwoordelijk voor deze bureaustoel en dat is te zien. In veel gevallen zijn stoelen die geïnspireerd zijn door automerken vaak overdreven sportief en niet bepaald stijlvol. Deze stoel is daarop duidelijk een uitzondering. Goede lijnen, hoogwaardige materialen en vooral heel stijlvol. Precies zoals je van Ferrari gewend bent.

Over de prijs is helaas nog niks bekend, maar we kunnen er vanuit gaan dat je diep in de buidel moet tasten. Wat we wel zeker weten is dat er twee varianten komen, namelijk een hoge en een lage versie.

Reageer op artikel:
Geef je werkplek een upgrade met deze door Ferrari ontworpen bureaustoel
Sluiten