Doof geworden van het masturberen: Pornhub levert vanaf nu ondertiteling

Van het masturberen mag je dan misschien niet doof worden, zoals je moeder je wellicht probeerde wijs te maken, Pornhub neemt toch het zekere voor het onzekere.

Tijdens de allereerste interactieve kunstinstallatie ‘Pornhub Nation’ die volgende maand in Los Angeles wordt geopend, heeft de entertainmentsite aangekondigd dat het de films van ondertiteling heeft voorzien. Zo kan je in ieder geval zien wat Ron Jeremy tijdens de daad zegt. Voorlopig betreft het ruim duizend populaire video’s uit de uitgebreide bibliotheek.

Solosex voor slechthorenden

De erotische tegenhanger van YouTube liet in een persbericht weten dat het toevoegen van ondertiteling is bedoeld om ook doven en slechthorenden een optimale gebruikerservaring te bieden. Corey Price, Vice President van Pornhub, zei hierover het volgende: “Hier bij Pornhub is het belangrijk dat we blijven voldoen aan alle behoeften van onze gebruikers en de inhoud voor iedereen toegankelijk maken.”

Pornhub cares, echt waar

De lancering van de speciale categorie ‘Closed Captions’ werd geïmplementeerd door Pornhub Cares, de filantropische divisie van de site die verschillende andere initiatieven heeft gerealiseerd. Zo werd onlangs het platform geoptimaliseerd voor gebruikers met een visuele beperking door het toevoegen van grotere tekst, aangepaste kleurcontrasten en sneltoetsen. Daarnaast is er de jaarlijkse ‘Pornhub Cares Scholarship’, een studiebeurs van 25.000 dollar die wordt toegekend aan een talentvolle sudent.

Geen g-spot maar CC knop

De categorie Closed Caption is te vinden door hier te klikken, wees alleen voorzichtig met het surfen op Pornhub in de tijd van je werkgever (dit was een leuk grapje van onze freelancer Jan, zoek het zelf maar op :p). Elke video bevat een kleine CC-logo in de balk van de videoplayer, zodat je het tijdens een browsesessie buiten de betreffende categorie kunt identificeren. Om het in te schakelen, druk je gewoon op de “CC” -knop. Of de films met Jeannie Pepper, Ebony Ayes en Angel Kelly ook al zijn voorzien van ondertiteling is nog niet bekend.

Reageer op artikel:
Doof geworden van het masturberen: Pornhub levert vanaf nu ondertiteling
Sluiten