Pim Jansen
Pim Jansen Life 13 mrt 2019

Trump noemt Tim Apple verspreking ‘fake news’ en verzint slecht excuus

Wat je ook mag vinden van Donald Trump, de President van Amerika weet altijd de ogen op zich gericht. Logisch, het wordt steeds duidelijker waarom hij elk jaar verstek laat gaan tijdens het White House Correspondence Dinner. Inmiddels is de verzameling hilarische momenten al groter dan het aantal grappen in een optreden van de meeste komieken. Zijn laatste wapenfeit: de grote baas van Apple te voorzien van een nieuwe achternaam. Geen Tim Cook, maar Tim Apple.

Donald Trump: weer de fake media

De verspreking van Trump blijft zelfs nadat de video viral is gegaan, de gemoederen bezig houden. Terwijl je zou verwachten dat de machtigste man op aarde wel wat lessen in ‘damage control’ heeft gevolgd, blijkt het tegenovergestelde waar. Het was namelijk geen vergissing, maar een bewuste keuze om tijd te besparen.

Mocht je het gemist hebben, hier zijn de beelden:

Sean O’Kane on Twitter

Trump just called Apple CEO Tim Cook “Tim Apple” https://t.co/gTHHtjWvc9

Hij zei namelijk wel degelijk ‘Cook’, maar dit was heel zacht uitgesproken waardoor het niet goed verstaanbaar was. En natuurlijk is het niet de fout van Donald Trump zelf, nee, het is de liberale ‘fake media’ die er weer een aardig verhaal van weet te maken. Trump ten voeten uit.

Zo reageert de Apple CEO dus

Het verhaal krijgt echter nog een komisch vervolg. Het ongewenste middelpunt van de verspreking, Tim Cook, vat het allemaal sportief op. Sterker nog, hij kan de humor er wel van inzien en maakt er dankbaar gebruik van. Waar voorheen de familienaam gewoon op zijn Twitter bio zichtbaar was, is deze nu vervangen door het Apple logo. Tim Apple dus, aangenaam.

Alex Whitcomb on Twitter

Guys, @tim_cook changed his name to Tim  and it’s the most legendary “Tim Apple” sub tweet of all time.

Ivanka Trump kon er wel om lachen

Was er nog meer het vermelden waard in de nasleep van Trump verspreking? Jazeker. De oplettende kijker zag een stoïcijns voor zich uitkijkende Ivanka Trump naast haar vader zitten. Onlangs haar lichaamstaal wist ze maar al te goed dat haar vader weer eens alle aandacht voor zich opeiste. Feitelijk zonder het door te hebben.

Een reactie van dochterlief kon dus ook niet uitblijven en op Twitter liet ze merken zich kostelijk te hebben vermaakt. Tja, als zelfs je eigen dochter moet lachen om je eigen stommiteiten, dan is er weinig wat je er aan kunt doen.

Ivanka Trump on Twitter

??? https://t.co/KVB6Y4VsFA

Business Insider

Reageer op artikel:
Trump noemt Tim Apple verspreking ‘fake news’ en verzint slecht excuus
Sluiten