De Twitter-rel tussen Donald Trump en Robert De Niro wordt steeds heftiger

Jan de Raab 13 jun 2018 Life

Dat vriend en vijand het eens zijn dat Donald Trump op zijn minst het presidentschap op een bijzondere manier invulling geeft, behoeft geen verder betoog. In een oneindig lange reeks aan tweets is duidelijk geworden dat ‘@realDonaldTrump’ er een meer dan ongebruikelijke manier van communiceren op na houdt.

Het laatste slachtoffer van de Amerikaanse president is niemand minder dan de gerespecteerde acteur Robert De Niro. Volgens de alwetende president heeft De Niro een bijzonder laag IQ. Vervolgens voegt Trump er aan toe dat De Niro wellicht teveel klappen tegen het hoofd heeft gekregen van echte boxers in de films waarin Robert De Niro acteerde. Dat de man die zichzelf een bijzonder hoog IQ toedicht ook in deze tweet blijk geeft van onvoldoende grammaticale kwaliteiten, laten we gemakshalve maar achterwege.

Robert De Niro: Fuck Trump

De reden van deze uitbarsting is het feit dat Robert De Niro eerdaags Trump had genoemd in combinatie met het bekende woord ‘fuck’ ervoor. De acteur deelde deze woorden tijdens de Tony Awards en deed dat uiteraard op een maffia-toontje zoals alleen hij dat kan. Na een hard applaus, gooide hij er nog een schepje bovenop.

Vriendschap met een dictator en een opgeblazen ego

Hoewel Trump net klaar was met het loven van zijn nieuwe vriend Kim Jong Un, lijkt hij zich meer zorgen te maken over de meningen van mensen die succesvoller en hoog aangeschreven staan dan hijzelf. Trump is een man die zijn populariteit dankt aan zijn (negatieve) vermeldingen op tv. Laten we eerlijk wezen, Robert De Niro dankt zijn bekendheid aan zijn prestaties als acteur, niet aan hetgeen mensen van hem vinden.

Reageer op artikel:
De Twitter-rel tussen Donald Trump en Robert De Niro wordt steeds heftiger
Sluiten