Genieten! Alle doelpunten van Liverpool’s aanvalslinie in één video

Thomas Aalderink 18 mei 2018 Life

Op 26 mei krijgt Liverpool dé kans om een uitstekend seizoen af te sluiten met de meest prestigieuze prijs die er te winnen is: de Champions League. Dat de Engelse club dit seizoen nog zicht heeft op een hoofdprijs is vooral te danken aan de fenomenale aanvalslinie. Het drietal Mohamed Salah, Sadio Mané en Roberto Firmino zijn de drijvende kracht achter het wervelende elftal van Jürgen Klopp.

Vooral in de Premier League was de drieëenheid niet te stoppen. Gezamenlijk kwamen ze maar liefst 57 keer tot scoren. Dat is ruim tweederde van de totale productie van Liverpool. Dit was helaas niet voldoende om een bedreiging te zijn voor Manchester City, maar we hebben absoluut genoten van de swingende voetbalmachine.

Weet je nog die voetballer met een miljardenbedrijf? Die is helemaal geen miljardair

De ontembare voorhoed van Liverpool

Voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van mooie goals is er nu goed nieuws. De Engelse club heeft namelijk zelf een video op Youtube gezet met daarin alle goals die Salah, Mané en Firmino dit seizoen gezamenlijk gemaakt hebben in de Premier League. Kortom, dertien minuten genieten.

Reageer op artikel:
Genieten! Alle doelpunten van Liverpool’s aanvalslinie in één video
Sluiten