Redactie
Redactie accessories 5 feb 2016

Doe jouw liefje een horloge cadeau voor V-day

Cadeaus voor Valentijnsdag kunnen lastig zijn. Je wilt origineel blijven en dan zijn sieraden vaak nogal afgezaagd. Vaak, maar niet altijd. Want wat is nu het ene sieraad waar wij mannen van houden en de meeste vrouwen niet zoveel aandacht aan besteden? Juist: het horloge. Geef jouw vriendin of vrouw een mooi horloge met Valentijnsdag. Niet zo’n geijkt modeding maar een stukje Zwitserse kwaliteit.

Dameshorloges van Gc Watches

Mannen benaderen horloges vaak net iets anders dan vrouwen. Waar vrouwen vaak vooral op zoek zijn naar een mooi klokje letten mannen niet alleen op esthetiek maar ook op inhoud. Hoe fijn is het dat jij een dame een mooi horloge cadeau doet dat ook nog eens lang meegaat dankzij het kwalitatieve Zwitserse uurwerk? Precies. De damescollectie van Gc Watches biedt horloges die zij mooi vindt en die ook op het gebied van kwaliteit jouw toets moeiteloos doorstaan. Van kleine, sierlijke kasten tot trendy fashion statements en zelfs duikhorloges voor dames. Onderstaand vind je de (naar onze mening) hoogtepunten uit de collectie. De gehele collectie kun je hier bekijken.

De herencollectie van Gc Watches

En hey, wellicht is jouw liefje ook voor jou nog op zoek naar het perfecte Valentijnscadeau. Ook zij kan terecht bij Gc Watches. Bekijk de onderstaande collectie maar eens. Als zij een beetje op de hoogte is van jouw smaak, en daar gaan wij wel vanuit, zal zij moeiteloos het juiste exemplaar voor jou weten te selecteren. Vanzelfsprekend hoeft ook zij zich geen zorgen te maken om de kwaliteit, want ook in de herenhorloges vind je louter Zwitserse kwaliteitsuurwerken. Onderstaand vind je onze favorieten uit de herencollectie van Gc Watches. De volledige collectie kun je hier bekijken.

Reageer op artikel:
Doe jouw liefje een horloge cadeau voor V-day
Sluiten