Life

Universal Pictures werkt aan documentaire over het leven van Conor McGregor

Hoe een kleine jongen uit Ierland het tot wereldster schopte

Hij is zonder enige twijfel de meeste kleurrijke en opvallende vechtsporter van dit moment: Conor McGregor. De Ier is meedogenloos en laat zowel binnen als buiten de ring weinig over van zijn tegenstanders. Zelden zagen we een vechtersbaas die zo flamboyant is en daarom heeft Universal Pictures besloten dat deze man zijn eigen documentaire moet krijgen.

De film, die Notorious gaat heten, vertelt het leven van Conor McGregor. Van zijn eerste stappen in de MMA tot het veroveren van titels in de veder- én lichtgewicht divisie. Kortom, het verhaal van een jongen uit Dublin die het letterlijk tot wereldster schopte. De studio zelf noemt het dan ook: The official story of the unstoppable rise of Conor McGregor.

Wanneer de documentaire gaat verschijnen is nog onbekend, maar de eerste beelden zijn al wel te zien. Conor Mcgregor plaatste namelijk onlangs zelf de eerste minuut van de film over zijn leven online. Hij deed dit via Instagram toen het nog helemaal niet bekend gemaakt was dat er een film zou komen. De officiële aankondiging volgde pas afgelopen vrijdag op de 29ste verjaardag van Conor.

Of het gevecht tegen Floyd Mayweather onderdeel gaat zijn van de film is dus ook nog onbekend. Het gevecht tegen tussen de bokskampioen en UFC vechter wordt gezien als het grootste vechtsport evenement ooit en zou dus een prachtig slotstuk zijn van deze documentaire. Althans, als McGregor er in slaagt om de onverslaanbare Money Mayweather te onttronen.

Here is another power move for you to get excited about. Happy Monday.

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

17-07-2017 - Thomas Aalderink