Nieuwe beelden Avengers: Infinity War tonen Doctor Strange in Iron Man pak

Regisseurs Joe en Anthony Russo zorgden met Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame voor de team-up der team-ups. Dat levert onder andere Doctor Strange als Iron Man op.

Avengers: Infinity War

Om Thanos te verslaan moet je van goede huize komen. Of, gewoon een hoop superhelden tegelijkertijd in de strijd gooien.

Daardoor komen in Infinity War personages elkaar tegen die elkander daarvoor in het Marvel Cinematic Universe nog niet hadden ontmoet. Dat geldt ook voor Doctor Strange en Tony Stark, Iron Man dus.

De twee superhelden lijken in bepaalde opzichten erg op elkaar. Ze hadden allebei een topcarrière, tot een tragische gebeurtenis in hun leven voor een keerpunt zorgde. Ook qua persoonlijkheid delen ze een hoop karaktertrekjes.

Doctor Strange als Iron Man

In Infinity War werden de helden opgebroken in kleinere groepjes, met Doctor Strange en Tony Stark die meegingen met Spider-Man. Uit nieuwe concept-art van Phil Saunders blijkt nu dat Joe en Anthony Russo daarmee nog een stap verder wilden gaan.

Ze speelden met het idee om Doctor Strange een Iron Man-pak te laten dragen, en andersom. De onderstaande toffe art laat zien hoe dat eruit zou hebben gezien.

Dat smaakt naar meer

Dat smaakt naar meer, zeker gezien de chemie tussen beide personages. Helaas gaan we niet meer van die interactie te zien krijgen op het witte doek na de gebeurtenissen uit Endgame. Tevens was Doctor Strange een slachtoffer van the snap uit Infinity War. Het blijft dus bij die paar scènes, zonder Strange als Iron Man.

Al weerhoudt dat de Sorcerer Supreme natuurlijk niet van om in zijn volgende film door de tijd te reizen en alsnog het pak aan te trekken. Niemand minder dan Sam Raimi gaat dat bepalen. Precies: de regisseur die de Spider-Man trilogie met Toby Maguire afleverde begin dit millennium.

Reageer op artikel:
Nieuwe beelden Avengers: Infinity War tonen Doctor Strange in Iron Man pak
Sluiten