Redactie
Redactie Stuff 26 jul 2016

Dit zwevende whiskyglas is wat je absoluut wilt

Het drinken van whisky brengt een bepaalde allure met zich mee. Dit gevoel kun je nu naar een hoger level tillen (letterlijk) door je whisky-glas te laten zweven met de Levitating CUP.

De mannen achter dit Kickstarter-project hebben een slim mechanisme ontwikkeld. Het glas zweeft dankzij een geavanceerd elektromagnetisch veld boven een stijlvolle metalen basis.

Deze basis is verkrijgbaar met of zonder snoer. De draadloze variant is een aanrader, gezien je de basis overal mee naar toe kunt nemen. Nadeel is dat ‘ie een stuk hoger is dan de bedrade variant, waardoor de gadget een deel van z’n magie verliest.

De Levitating CUP komt in verschillende varianten. Je hoeft je dus niet alleen tot whisky te beperken. Van cocktails tot een thee: de ultra lichte glazen zweven allemaal met gemak boven de basis.

Tof idee: de metalen basis inbouwen in een bar, waardoor het het glas daadwerkelijk lijkt te zweven. Als dit geen indruk maakt op je gasten, weten wij het ook niet meer.

Ook goed gevuld blijft het glas bijzonder stabiel, zelfs als je het aantikt. Meer info over het project, check je hier. Wil je meer weten over het opzetten van een thuisbar, lees dan eens ons artikel: Creëer de perfecte thuisbar met deze essentials

Reageer op artikel:
Dit zwevende whiskyglas is wat je absoluut wilt
Sluiten