Inga Stoit
Inga Stoit Uncategorized 8 apr 2018
Leestijd: 2 minuten

Deze seksspellen wil jij spelen met jouw partner

Truth or Dare is al lang afgezaagd en belooft jou niet waar je op hoopt in bed. Hoe krijg je haar dan wel – al spelend  – in jouw bed? Geen probleem, wij hebben een aantal fraaie opties voor je in petto. Probeer ze allemaal, want een spelletje wat tot goede seks leidt, is het leukste spel van al!

Blinddoek haar

Doe dit en maak haar gek. Je kan dit spel ‘rustig’ beginnen. Doe het rustig, beheers je, laat je meeslepen in het sensuele spel. Tip: Lelo verkoopt een set waarin veel meer dan alleen een blinddoek zit.

Seksspellen

Er bestaat meer naast die knullige dobbelstenen. Denk aan ganzenbord, maar dan sexy. Plezier en seks gegarandeerd. Wil je hier meerdere mensen bij betrekken? Alles kan, hoe meer ganzen hoe meer plezier. Nooki heeft er een mooi boord voor uitgerold.

Sexy Jenga

De allerbeste variant van Jenga mogelijk! De bedoeling is simpel: schrijf op elk blok een opdracht. Wat er op komt te staan, is aan jou maar begin bijvoorbeeld met ‘lik aan mijn oor’. Jij weet nu ongetwijfeld meer zinnen voor op de blokken. Wanneer jij succesvol een blok uit de seks-piramide weet te verwijderen, mag jouw medespeler deze uitvoeren.

Seksfilm

Speel je favoriete seks-films na. Doe dit met humor maak er gezamenlijk een sexy feestje van. Het laat je dingen doen of plekken verkennen waar je wellicht eerder nog niet bekend mee was. Kopieer en maak plezier. Sexy kleding kopiëren kan uiteraard ook. Dit hoeft niet slechts haar lingerie te betekenen, pak het breder aan.

Niks dagelijks

Doe alles wat je normaal ook doet, maar dan met seks als doel. Kook voor haar, doe dit naakt. Een schort mag, maar zorg dat zij vast warm kan lopen. Bouw die spanning op. Je dagelijkse pokerspel is te vervangen voor een meer ondeugende versie. Verras haar met jouw niet suffe, maar geile spel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze seksspellen wil jij spelen met jouw partner
Sluiten