Dit zijn de 5 mooiste NFL-cheerleaders

Cheerleaden is een Amerikaanse topsport, en deze dames nemen het heel serieus. Om daar even bij stil te staan, hebben wij de hotste National Football League cheerleaders bij elkaar gezocht.

Allison Renn

Allison Renn is de cheerleader van de Jacksonville Jaguars. Ze debuteerde langs de zijlijn in 2016, sindsdien is heel Florida gek op haar.

Justene Alpert

Als cheerleader is het aan jou om het publiek en de voetballers te enthousiasmeren. Justene kan dat wel. Deze blije cheerleader van de Los Angeles Rams krijgt iedereen mee in het stadion.

Ally Lauren

Deze fanatieke cheerleader maakte twee jaar geleden haar debuut bij de Miami Dolphins. Ally’s Instagram staat vol met foto’s van haar cheerleader carrière, zo te zien blijft ze dit nog wel een tijdje doen.

Khalyn Larke

De beste van de beste, Khalyn Larke is de top cheerleader van The Dallas Cowboys. Ze is naast cheerleader in de elite squad ook een indrukwekkend goede danseres

Brittany Freeman

Deze sportieve babe is cheerleader van de Miami Dolphin squad. Brittany, of Britt voor velen, is de leider van de Dolphins

Reageer op artikel:
Dit zijn de 5 mooiste NFL-cheerleaders
Sluiten