Redactie
Redactie Uncategorized 27 dec 2017

Deze 10 artikelen zijn door jullie het best gelezen op Manners

Aan het einde van het jaar maken we, net als vrijwel ieder bedrijf, de balans op: wat ging er goed en wat ging er minder? Hoewel het onderstaande lijstje niet per se alles zegt over de interesses van de doelgroep, is het wel interessant om te zien waar jullie nou massaal op klikten. 

Dit zijn de tien best gelezen artikelen uit 2017. Een aantal zijn inmiddels al gedateerd, maar andere artikelen blijven interessant. Veel leesplezier!

Manners Inspiration

Wekelijks staat Manners Inspiration in de top 5, maar viral gaat ‘ie nooit. Onderaan de streep is de Manners Inspiration-categorie daarentegen het meest bekeken door jullie, op de homepage na.

Manners Inspiration #257

Franse profvoetballer bouwde in vrije uurtjes aan miljardenbedrijf

Voetbal + een ongewone situatie + heel veel geld = een goed verhaal.

Franse profvoetballer bouwde in vrije uren aan miljardenbedrijf

5 tips om je baard sneller te laten groeien

We willen ‘m allemaal, die volle baard. Helaas is het niet voor iedereen weggelegd. Toch kun je het een en ander doen om gezichtshaar sneller en gezonder te laten groeien.

5 tips om je baard beter te laten groeien

Floyd Mayweather vs Conor McGregor: het gevecht gaat door!

Jawel, de aankondiging van het gevecht van de eeuw was een absolute kliktopper. Elk ander artikel dat volgde ging eveneens hard, maar de aftrap van het gevecht was goed voor een flinke viral.

Eindelijk! 26 augustus gaat de titanenstrijd tussen Mayweather en McGregor plaatsvinden!

Nederlander plaats slimme tweet over de iPhone X en krijgt een gratis vlucht naar New York

De lancering van de nieuwe iPhone is elk jaar weer een moment waarop het internet zich suf klikt om alles te weten te komen over de smartphone. Gooi daar een jubileumeditie tegenaan en combineer dat met het uitzonderlijk verhaal van een slimme Twitteraar en daar is ‘ie: een groot succes!

Nederlander plaatst slimme tweet over de iPhone X en krijgt een gratis vlucht naar New York

Dit zijn de betere tatoeëerders die je in Nederland gaat vinden

We hadden nooit verwacht dat dit artikel zo hard zou gaan, maar blijkbaar is er toch veel vraag naar goede tatoeëerders. Ergens begrijpelijk ook wel: het aantal tattoo-artiesten is de laatste jaren enorm toegenomen, maar lang niet allemaal leveren ze kwaliteit. Dit lijstje is met zorg samengesteld om verkeerde keuzes te voorkomen.

Dit zijn de betere tatoeëerders die je in Nederland gaat vinden

9 Netflix & chill films om te kijken met je partner

Een ijzersterkte formule waarvan we vrij zeker waren dat het zou werken: Netflix (we gebruiken het bijna allemaal) x samen kijken met je partner (doen we ook bijna allemaal) = een kliksucces!

Negen sexy Netflix & Chill films om te kijken met je partner

iPhone 8 dossier

Een verzameling van alle nieuwtjes over de iPhone 8 (destijds hadden we nog geen weet over de iPhone X, dat hebben we later in de kop gezet). Ondanks alle kritiek blijft de iPhone ongekend populair, zo blijkt ook uit het succes van dit artikel.

Alle geruchten over de iPhone 8 en iPhone X

8 vrouwen over hun mooie en heftige ervaringen tijdens een trio

Sex sells! Een eeuwenoud cliché, maar nog altijd geldig. En hé: een kijkje in het vrouwenbrein over een onderwerp waarmee onze wildste fantasieën worden verrijkt, is natuurlijk niet mis.

8 vrouwen over hun mooie en heftige ervaringen tijdens een trio

Netflix deelt de cijfers: deze series en films hebben jullie massaal gekeken

Daar is Netflix weer, nu met feitjes over ons eigen kijkgedrag. Altijd interessant, vooral als je er nieuw kijkplezier uit weet te halen.

Netflix deelt de cijfers: deze series hebben we in 2017 massaal gekeken

Reageer op artikel:
Deze 10 artikelen zijn door jullie het best gelezen op Manners
Sluiten