Redactie
Redactie Kapsels & Baarden 13 feb 2014
Leestijd: 3 minuten

Dit zijn de 7 allerbeste baardtrimmers

Zoals je van ons gewend bent, schotelen we jou enkel het beste van het beste voor. De ware juweeltjes zijn alleen goed genoeg voor onze trouwe lezers. Ditmaal doen we dat met scheerapparaten. Dit zijn momenteel de zeven beste. Alstublieft.

De Andis T- Outliner

Ondanks het aparte, ovaalvormige design dat niet echt ergonomisch lijkt, biedt deze baardtrimmer (met snoer) een dosis precisie waar we blij van worden. Hij is speciaal ontwikkeld voor het trimmen van je baard of snor, maar laat zich ook uitstekende lenen voor het bijwerken van de nekharen of die lastige stukjes achter de oren. Het kammetje is verstelbaar voor diverse haarlengtes en voor net geen honderdveertig euro kan je ‘m hier aanschaffen.

2. Conair i-Stubble

Een koopje in vergelijking met de Outliner. Voor nog geen drie tientjes krijg je een scheerapparaat dat door de zwevende, ronde kop de contouren van het gezicht nauwlettend volgt. Hij is verstelbaar in vijftien verschillende lengtes die zijn af te lezen op het blauw verlichte LCD scherm. Daarnaast biedt-ie dankzij twee sterke accu’s meer dan voldoende scheertijd.

3. Philips Norelco QT4070

Uiteraard mag ons eigen Philips niet in deze lijst ontbreken. Zij verdedigen zichzelf met de Norelco QT4070. Deze laat zich verstellen tot 18 mm lengte en is na één oplaadbeurt maar liefst vijftig minuten inzetbaar, inclusief turbofunctie om de wat dikke baarden te verslaan. Toch zit de echte noviteit onderhuids in de vorm van een afzuigsysteem. Met deze handige Philips is het opruimen van vierkante meters vol met haar verleden tijd door het ingenieuze vacuümsysteem. Voor net geen negentig euro kan je ‘m hier aanschaffen.

4. Wahl Peanut Professional

Wahl doet mee met de vrij apart vormgegeven Peanut Professional. Één van de beste trimmers in dit rijtje. Met een lengte van slechts tien cm en een gewicht van vierhonderd gram is dit een zeer comfortabel en ergonomisch apparaat. Hij is voorzien van een lang snoer voor de nodige bewegingsvrijheid, maar vooral power. Deze precisietrimmer vliegt overal over- en doorheen en is daarnaast zeer betaalbaar. Voor nog dertig euro kan je ‘m hier aanschaffen.

5. Panasonic Milano Series ER-GB40-S

Deze alleskunner van Panasonic verzorgt niet alleen je baard maar onthaard met éénzelfde gemak je hele lijf. Of dit nu voor de wastafel is of onder de douche. Hij is zowel droog als nat inzetbaar en biedt ook nog eens negentien verschillende lengtes. Een rubberen handvat zorgt voor de nodige grip terwijl hypoallergene mesjes zorgen voor een uiterst precies scheerresultaat. Één nadeel: ondanks de snoerloze laadfunctie en de scheertijd van vijftig minuten, heeft hij dik vijftien uur nodig voordat-ie vol is. Voor net geen vijftig euro kan je ‘m hier aanschaffen.

6. Wahl Lithium Ion Stainless Steel trimmer

Als het gaat om high end scheren, dan gaat er niets boven dit exemplaar van Wahl. De roestvrijstalen body voelt onverwoestbaar aan en oogt bovendien erg classy. Daarnaast is-ie volgestopt met dezelfde technologie als je laptop wat het mogelijk maakt dat je maar liefst vier uur kan scheren op één acculading. Hij wordt geleverd met tweeëntwintig accessoires zoals een neus- en oorhaartrimmer. Overigens is de vraagprijs minder high end. Voor net geen zeventig euro kan je ‘m hier aanschaffen.

7. Braun Cruzer 6

Uiteraard mag de Braun Cruzer 6 niet ontbreken in dit lijstje met toppers. Deze krachtige alleskunner rekent niet alleen af met gezichtshaar, maar ontfermt zich ook over jouw lijf en hoofd. Zo kent-ie 6 verschillende standen voor je baard (1 tot 11 mm) en zes standen voor je hoofdhaar (10 tot 20 mm). Is alles op lengte, dan gebruik je de messcherpe precisietrimmer om ‘t af te werken. Één minpuntje. Op een volgeladen accu gaat hij ondanks de twee accu’s slechts veertig minuten mee. Voor zeven tientjes kan je hem hier aanschaffen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit zijn de 7 allerbeste baardtrimmers
Sluiten