Dit weekend scoor je unieke Filling Pieces

Filling Pieces is al zeven jaar lang een merk waar wij als Nederlanders meer dan trots op kunnen zijn. In al die jaren heeft het sneakermerk een collectie opgebouwd waar mening sneakerhead zijn vingers bij aflikt. Met al die verschillende modellen en designs heeft het merk inmiddels een meer dan aardig archief opgebouwd. En dat opent zich nu voor jou.

Filling Pieces is uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk met een enorm archief aan stijlen uit collecties en samples waarvan sommige nog nooit eerder zijn vertoond. Op 2 december, voor de eerste keer ooit, geeft Guillaume Philibert (oprichter en eigenaar) het publiek een kans om door het archief te bladeren en een deel van de geschiedenis van Filling Pieces voor een zachtere prijs eigen te maken.

Iets unieks scoren voor een zacht prijsje

Dit weekend zal op de Rozengracht de party voor de schoenenliefhebber te vinden zijn. Neem ook gerust je girl mee, want er zullen FP voor zowel mannen als vrouwen te koop zijn, vanaf Spring/Summer ’13 tot Spring/Summer ’16. The Archive Sale zal een compleet ervaring zijn en een inzicht geven in de cultuur van het merk.

Reageer op artikel:
Dit weekend scoor je unieke Filling Pieces
Sluiten