Jan
Jan Films & Series 4 aug 2018

12 top films en series die deze maand op Netflix verschijnen

In augustus kunnen we ons gaan verheugen op een aantal toppers op Netflix die het zeker interessant maken om een avondje te bingen. Het volledige overzicht wat de meest interessante films en series zie je hieronder staan.

Safe House

Een jonge CIA-agent is belast met het verzorgen van een voortvluchtige crimineel in een safe house. Wanneer deze locatie wordt aangevallen, vindt hij zichzelf op de vlucht en wordt hij zelfs vals beschuldigd. Vanaf 1 augustus te zien bij Netflix

The Girl on the Train

Een gescheiden vrouw raakt verstrikt in een onderzoek naar vermiste personen wat haar hele leven volkomen overhoop gooit. Vanaf 1 augustus te zien bij Netflix

Forever Chape

Na de vliegtuigcrash waarbij 71 mensen omkwamen, probeert de Braziliaanse voetbalclub Chapecoense het team weer op te bouwen. Vanaf 2 augustus te zien bij Netflix.

Cocaine Cost

Cocaine Coast speelt zich af in de jaren ’80 van de vorige eeuw in Spanje. Een zoektocht van Galicische vissers naar rijkdom dwingt hen tot drugshandel, waardoor Latijns-Amerikaanse cocaïneleveranciers zich plotseling in een nieuwe Europese markt bevinden. Vanaf 3 augustus te zien bij Netflix. Geen trailer beschikbaar.

I am a Killer

Het verhaal om een jonge detective die het hoofd wordt van een politie-eenheid. Hij richt zich op het vangen van een seriemoordenaar met een onbedwingbare voorkeur voor vrouwen en draagt de bijnaam ‘The Silesian Vampire’. Gebaseerd op echte gebeurtenissen in de jaren ’70. Vanaf 3 augustus te zien bij Netflix.

The Originals

Het laatste seizoen van The Originals begint zeven jaar nadat de kernleden van de Mikaelson-familie:  Klaus (Joseph Morgan), Elijah (Daniel Gillies), Rebekah (gastster Claire Holt) en Kol (gastrol Nathaniel Buzolic), elk een kwart hebben geabsorbeerd van de duistere energie van the Hollow. Ze vluchten uit New Orleans om zowel hun geliefde stad als de jonge Hope (gastster Summer Fontana) in veiligheid te brengen. Vanaf 6 augustus te zien bij Netflix.

Better Call Saul

Better Call Saul is een Amerikaanse televisieserie uit 2015 bedacht door Vince Gilligan en Peter Gould. De serie is een spin-off van Breaking Bad, waarin het personage Saul Goodman (Bob Odenkirk) een louche rijke advocaat is.

In Better Call Saul wordt het eerdere leven van de advocaat verder uitgewerkt, voordat hij Walter White, het hoofdpersonage van Breaking Bad, leerde kennen. Saul is in deze serie de protagonist. Vanaf 7 augustus te zien bij Netflix.

Afflicted

Afflicted is een in 2013 uitgebrachte horrorfilm die is geschreven en geregisseerd door Derek Lee en Clif Prowse. Het beleefde zijn wereldpremière op 9 september 2013 op het Toronto International Film Festival, waar het een speciale jurycitatie won voor Best Canadian First Feature Film.

Lee en Prowse spelen in Afflicted twee vrienden wiens doel het is om zichzelf te filmen op alle mogelijke locaties ter wereld. Er komt een abrupt einde aan de samenwerking wanneer een van hen een mysterieuze ziekte krijgt. Vanaf 10 augustus te zien bij Netflix.

La Casa de las Flores

La Casa de las Flores of The House of Flowers is een aankomende Spaanse Netflix-televisiekomedie waarin een disfunctionele Mexicaanse familie van hoge klasse wordt afgebeeld terwijl ze een prestigieuze bloemenwinkel runnen. Vanaf 10 augustus te zien bij Netflix.

Demetri Martin : The Overthinker

Met zijn kenmerkende oneliners en tekeningen, mijmert Demetri Martin over echt alles. Donutgaten, honden, sportrepen, de meest agressieve letters van het alfabet en veel meer komt aan bod. Vanaf 10 augustus te zien bij Netflix.

Allied

De Britse geheim agent Max Vatan (Brad Pitt) wordt in 1942 op een gevaarlijke missie gestuurd naar Noord-Afrika. Daar ontmoet hij Marianne Beausejour (Marion Cotillard), een Franse verzetsstrijder. Een tijd later treffen ze elkaar opnieuw in Londen, maar hun relatie komt ten gevolge van de oorlog onder grote druk te staan. Vanaf 10 augustus te zien bij Netflix.

Explained

In deze onderhoudende en onderwijzende Vox-serie komen vele onderwerpen aan bod, zoals de opkomst van Cryptovaluta, waarom diëten gedoemd zijn te mislukken en de wilde wereld van K-pop. Is wekelijks te zien bij Netflix.

Netflix Nederland

Reageer op artikel:
12 top films en series die deze maand op Netflix verschijnen
Sluiten