Wheels 22 sep 2018 Jan de Raab

Dit is de ultieme outdoor camper voor de echte pro’s

Als je een beetje een outdoor type bent, dan weet je ongetwijfeld dat niet elk terrein goed begaanbaar is met een gewone personenwagen. Om dat euvel op te vangen, kun je kiezen voor een van de vele 4WD-wagens. De echte doorzetters zullen daar waarschijnlijk hun neus voor ophalen en kiezen voor een meer praktische oplossing in de vorm van de Hunter RMV Predator 6.6. De ultieme outdoor camper. 

Gebouwd om 5 mensen comfortabel huisvesten, begon deze weelderige off-road RV zijn leven als een Stewart & Stevenson M1078 4 × 4 licht medium tactisch voertuig – kortweg LMTV. Een van de grootste en meest veelzijdige expeditie voertuigen ooit gemaakt. Het hele voertuig wordt aangedreven door een Caterpillar 6.6L turbodieselmotor. En de functies zijn talrijk – inclusief 225 pk vermogen, een topsnelheid van meer dan 100 kilometer per uur, een bereik van meer dan 800 km.

Outdoor camper

Als dat nog niet genoeg is, lees dan even verder. De wagen beschikt over een formidabele trekkracht en een volautomatische vierwielaandrijving. De binnenkant is ook geen flauwekul, met de optie voor zonne-energie, een volledig functionele keuken, een complete badkamer, een waterzuiveringssysteem en voldoende opslagruimte voor alles wat je ooit nodig zult hebben. Liever alles op een rij voor je een proefrit overweegt?

  • Maximale snelheid: tot 112 km/u
  • Bereik: tot 1250 kilometer
  • Trekkracht: 4.000 kilo
  • 225 pk
  • Volautomatische en elektronisch gestuurde transmissie
  • Vierwielaandrijving
  • Smart CTIS (Central Tire Inflation System)
hunter-predator-rv-4-thumb-960xauto-89680 hunter-predator-rv-4-thumb-960xauto-89680
Reageer op artikel:
Dit is de ultieme outdoor camper voor de echte pro’s
Sluiten