Mitchell Rietveld
Mitchell Rietveld Stuff 23 november 2016

Dit is de alles-in-een bbq / smoker die je in je tuin wilt

Het barbecueweer is voorbij en buiten zitten doe je nu ook niet echt meer voor je plezier. Toch verlangen velen van ons terug naar het buiten zitten en de verslavende barbecuegeuren, zeker wij mannen. Gelukkig zijn er terrasverwarmers die helpen tegen de kou, maar naar onze mening weinig die opwegen tegen deze brute heater én barbecue in één: de Blaze Fire Tower.

De Blaze Fire Tower is gecreëerd in een workshop ergens op het platteland in Kansas. Waar anders? Amerikanen weten hier wel raad mee. In de Blaze Tower zijn de beste delen van een vuurpit, houtskool grill en houtroker samengevoegd tot een – awesome vormgegeven – geheel.

In de winter barbecuen

Deze barbecue/heater is zo gemaakt dat-ie het hele jaar door buiten kan staan zonder dat zijn looks er onder gaan lijden. De natuurlijke kleuren worden juist mooier door de jaren heen, zeggen de makers. De dual fuel vuurkorf kan zowel als houtskool grill en roker dienen. Verder bevat de kookkit een stalen grillrek, een verwijderbare houtskoolmand, afneembare deuren, ventilatieroosters en een rek om vlees aan te hangen. Bovendien kun je als extra een stalen onderstel bijbestellen, waardoor het barbecuen wat comfortabeler is. Oftewel: voor €470,- heb je wat ons betreft de ultieme outdoor essential.

Reageer op artikel:
Dit is de alles-in-een bbq / smoker die je in je tuin wilt
Sluiten