Life

Dit is hét moment om jouw whiskycollectie uit te breiden

De Gall & Gall Wilde Whiskydagen vormen het moment om toe te slaan

Whiskyliefhebberij is prachtig, maar ook kostbaar. Een mooie fles tik je niet lukraak op de kop. Wat dan gigantisch helpt zijn de Wilde Whisky Dagen van Gall & Gall: 1141 whiskies met korting. Hallelujah! Maar wat moet je dan kopen? Worry not: dit is het uitgelezen moment om eens iets anders te proberen.

Dit weekend is een uitstekend moment om aan jouw whiskycollectie te werken. Tijdens de Wilde Whisky Dagen van Gall & Gall kun je haast oneindig veel whiskies met mooie korting kopen. Wij kunnen ons voorstellen dat het lastig is om te bepalen welke whisky je moet kopen. Stap eens binnen bij een slijterij van Gall & Gall en vraag gerust om advies. Wij helpen je hier al op weg door de collectie van The Glenlivet onder de loep te nemen. Alle flessen die wij hieronder behandelen, zijn te koop bij Gall & Gall.

Hoe nice is het om gestaag te werken aan een mooie collectie? Stap voor stap kun je iets nieuws proberen, waarbij je niet alleen kunt kijken naar smaak, maar ook naar prijs. De reden dat wij The Glenlivet als voorbeeld kiezen, is omdat je bij dit merk terecht kunt in zo’n beetje alle prijsklassen, van toegankelijk tot high-end. Daarbinnen kun je prachtig variëren. Laten wij eens de whiskies van The Glenlivet in het assortiment van Gall & Gall onder de loep nemen; kies de fles die het beste bij jou past.

De basis: The Glenlivet Founders Reserve

Zojuist al uitgebreid behandeld. De must-have fles. Toegankelijk van smaak, maar toch complex genoeg om iedereen te kunnen behagen.

De volgende stap: The Glenlivet 15 Years Old French Oak Reserve

De beste manier om een eerste stapje omhoog op de ladder te zetten. Door de iets langere rijping komt de invloed van de Franse eikenhouten vaten extra naar boven. Het is een bijzonder aangename kennismaking met extra nuances en fruitige tonen. The Glenlivet 15 Years Old French Oak Reserve is nu verkrijgbaar voor 42.71 euro.

Betaalbare luxe: The Glenlivet 18 Years Old

Wil je weten hoe high-end proeft zonder meteen een vermogen uit te geven? Ga dan voor The Glenlivet 18 Years Old. Zijn prachtige, diepe kleur verraadt een rijke smaak. Door de geduldige 18 jaar lange rijping komen zowel fruitige als droge tonen naar boven. Dit is een prachtige, warme whisky waarin je heel veel proeft. Bestel je ‘m nu, dan betaal je 62.29 euro in plaats van 69.99 euro.

Probeer eens iets anders: The Glenlivet Nadurra

Ben je op zoek naar een iets meer uitgesproken whisky, dan biedt de Nadurra-reeks hiervoor een geweldige kans.

The Glenlivet Nadurra

The Glenlivet Nadurra First Fill is gerijpt op vaten waarin nog niet eerder Schotse whisky heeft gerijpt, waardoor je de pure invloed van het hout goed proeft. Een heerlijke ervaring. The Glenlivet Nadurra Olorosso zoekt het juist in een ander spectrum. Deze whisky is gerijpt op Olorosso sherry vaten en heeft hierdoor een heerlijk zoete smaak. The Glenlivet Nadurra Peated zorgt wéér voor een andere ervaring. De Nadurra Peated heeft gerijpt in vaten waar eerder zwaar geturfde whisky in heeft gerijpt en man o man, dat proef je.

Stuurt Gall & Gall jou naar de The Glenlivet distilleerderij?

Uit eigen ervaring kunnen wij vertellen hoe verschrikkelijk tof het is om de historische distilleerderij van The Glenlivet te bezoeken. Wil jij dit ook ervaren? Doe dan mee aan de #schotserokjesdag actie van Gall & Gall die loopt tot en met 20 mei. Als jij bij Gall & Gall een fles The Glenlivet koopt en het aandurft om jezelf met deze fles in kilt te fotograferen, dan ga jij als beloning wellicht naar de prachtige Speyside om met eigen ogen te zien waar The Glenlivet vandaan komt.

In samenwerking met Gall & Gall

19-05-2017 - Redactie