Pim Jansen
Pim Jansen Life 26 jul 2019

Dit bootje is te koop met 3 miljoen euro korting

Ben jij ook wel eens klaar met om met jouw motorbootje altijd maar weer datzelfde rondje te varen? Dan hebben we goed nieuws: het jacht van Antony Marden is te koop. De zakenman uit Hong Kong is op zijn beurt klaar met dit bootje en geeft 3 miljoen euro korting.

Het jacht waar we het hier over hebben heeft een lengte van maar liefst 140 voet, zo’n 43 meter. Ooit ontworpen door niemand minder dan John Shuttleworth, is het een bootje waarbij snelheid belangrijker is dan luxe, ook al is dat bij dergelijke speeltjes een relatief begrip. Je zou het jacht dus het beste kunnen omschrijven als een uit de kluiten gewassen waterscooter.

Het jacht Adastra is te koop voor een weggeefprijs

Het jacht met de naam Adastra, gebouwd door marktleider in dit segment, McConaghy Boats, wordt geschat op een waarde van 15 miljoen dollar. Op die prijs krijg je nu een beetje korting, want dit speeltje staat nu te koop voor zo’n 12 miljoen dollar. Een koopje dus, zeker als je ziet dat dit jacht is een absolute topconditie verkeert. En waar krijg je elders 3 miljoen euro korting?

jacht, yacht, adastra, bootje

Wie zich uiteindelijk eigenaar mag gaan noemen, kan zich in ieder geval gaan uitleven. Het jacht heeft verschillende luxe accommodaties en voorzieningen aan boord. Naast de grote slaapkamer zijn er twee hutten voor gasten en meerdere loungeruimtes op het dek aanwezig.

Met 1150 PK over het water scheuren

De Adastra wordt aangedreven door een zeer degelijke Caterpillar C18-scheepsmotor die ongeveer 1150 PK kan genereren. Mocht dat niet voldoende zijn, dan kan je een beroep doen op de twee 110 pk sterke Yanmar-hulpmotoren. De topsnelheid van 22,5 knopen is verder te danken aan de constructie van lichtgewicht materialen. Lees hier meer over het jacht.

jacht, yacht, adastra, bootje
jacht, yacht, adastra, bootje
jacht, yacht, adastra, bootje
jacht, yacht, adastra, bootje

🛥️ Check ook: Dit superjacht vaart je van Antarctica naar de Noordpool

Mensgear

Reageer op artikel:
Dit bootje is te koop met 3 miljoen euro korting
Sluiten