Inga Stoit
Inga Stoit Life 26 mrt 2018

Goud: dit bier kun je drinken als fitness fanaat

We kennen het allemaal, je bent heerlijk bezig in de sportschool en wil doorgaan in die gezonde flow. Eigenlijk wil je alles wat ongezond is uitbannen, maar je levensgenot staat voorop. En bij genot hoort bier en daarom presenteren wij je nieuwe favoriete verantwoorde bier!

Sufferfest Beer Company. Opgericht door Caitlin Landesberg, de vrouw die eeuwig respect verdient. Caitlin leeft het gezonde leven en is een beest-atleet. Met een ultra-gezonde constante energie rush, miste zij echter een cruciaal ding. Bier! Om die reden bedacht zij Sufferfest Beer: een alcoholische versnapering, (min of meer) toegestaan binnen een atletische levensstijl en dieet. Sufferfest is voor de topsporters onder ons en wordt geserveerd in winkels, restaurants, sportzaken en sportscholen in Californië.

Gezond maar hoe?

Sufferfest bevat natuurlijke vitaminen en micronutriënten, waaronder: kaliumrijke gerst, natrium, ijzer en vezels (zeer geschikt voor na de training ter herstel). Het bier is ontworpen voor atleten, door atleten. De borrel is dorstlessend, probiotisch en glutenvrij. Oftewel: bier dat is ontworpen om te presteren! Verkrijgbaar in de verschillende smaken: Taper, Shake Out en Flyby. Wij snakken nu al enorm naar dit gezonde biertje, bring it Caitlin!

Reageer op artikel:
Goud: dit bier kun je drinken als fitness fanaat
Sluiten