Martyn de Jong
Martyn de Jong Architecture 4 februari 2016

Dit appartement brengt je rust

In een drukke stad is het zeer aangenaam om voor jezelf een oase van rust te vinden of te creëren. Wanneer deze plek jouw eigen appartement is, kun je altijd met een fijn gevoel thuiskomen na een hectische dag en weer rechargen voor de volgende. Dit driekamer appartement in Kiev bevat alle juiste ingrediënten om tot rust te komen.

Wat als eerste opvalt, is het monochrome kleurschema. Grijs, antraciet en wit vormen namelijk het ideale palet voor een rustige en ontspannen vibe in de woning. Tezamen met natuurlijke materialen zoals hout, steen en beton kunnen we spreken van een optimale en natuurlijk aanvoelende chillsetting.

Als slagroom op de taart is een meubelstuk geplaatst wat een synoniem is voor pure ontspanning: een hangmat. Al schommelend kun je hier een boekje lezen, een middagdutje doen of reflecteren op jouw drukke dag. Ideaal.

Ook qua verlichting is alles afgestemd om jouw dagelijkse retraite te optimaliseren. Er is gebruik gemaakt van indirect licht, kaarsen en een paar subtiele spots. Niets te fel op het oog, wat jouw avondgevoel zou kunnen ruïneren. Je kunt je voorstellen dat een Chet Baker of Miles Davis LP hier veel deugd zou doen op de achtergrond.

Een leuke dame in de arm, glaasje whisky in de hand  en jouw avond leven is compleet. En dat in Kiev.

[FB_AANJAGER]

Reageer op artikel:
Dit appartement brengt je rust
Sluiten