Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 26 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Trailer: Star Wars-serie The Mandalorian is om je vingers bij af te likken

De streamingdienst van Disney krijgt steeds meer vorm. Eerder deze maand werden we al verrast met het feit dat Disney+ al vanaf november 2019 beschikbaar is in Nederland, nu druppelen de eerste beelden binnen. De trailer van Star Wars-serie The Mandalorian is gedeeld en de beelden zijn om je vingers bij af te likken.

Er zijn fans die vinden dat Star Wars te veel gedisneyficeerd wordt en er zijn fans die menen dat het er alleen maar beter op geworden is sinds de franchise is overgenomen door Disney. Feit is dat we heel veel nieuw materiaal uit a galaxy far, far away krijgen en The Mandalorian is de eerste vrucht die van de boom valt.

Trailer: Star Wars-serie The Mandalorian

The Mandalorian speelt zich af na de val van het Galactisch Keizerrijk en de opkomst van de First Order en volgt een eenzame huurmoordenaar (mondalorian) in de buitenrand van het sterrenstelsel. Na huurmoordenaars Jango en Boba Fett wordt nu een nieuwe huurmoordenaar gevolgd, gespeeld door Pedro Pascal (Narcos, Game of Thrones). Hij is de enige nog overgebleven huurmoordenaar, vandaar ‘The Mandalorian’. De serie speelt zich af tussen de Star Wars-films Return of the Jedi en The Force Awakens. Disney heeft de eerste trailer gedeeld. Denk aan Rogue One, maar dan in serievorm. Geen Jedi en lightsabers, wel een heel vet verhaal en dito beelden. Wij kunnen niet wachten.

THE MANDALORIAN Trailer (2019) Star Wars

Official The Mandalorian Series Trailer 2019 | Subscribe ➤ http://abo.yt/ki | Pedro Pascal Series Trailer | Release: 12 Nov 2019 on Disney+ | More https://KinoCheck.com/serie/tbb/the-mandalorian-2019 Set after the fall of the Empire and before the emergence of the First Order, we follow the travails of a lone gunfighter in the outer reaches of the galaxy far from the authority of the New Republic.

Zoals gezegd komt Disney naast The Mandalorian met nog veel meer Star Wars-materiaal op de proppen. Zo komt er een serie over Jedi Obi-Wan Kenobi, waarvoor Ewan McGregor wederom gestrikt is. Hij speelde Obi-Wan Kenobi ook in The Phantom Menace (1999), Attack of the Clones (2002) en Revenge of the Sith (2005). Lees hier meer over die serie.

Disney+ vanaf 12 november

Zoals gezegd is de streamingdienst van Disney al in 2019 in Nederland beschikbaar. 12 november, om precies te zijn. Dat is ook de datum dat The Mandalorian in première gaat. Hou onze website vandaag goed in de gaten, want ook de trailer van de nieuwe film Star Wars: The Rise of Skywalker wordt verwacht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Trailer: Star Wars-serie The Mandalorian is om je vingers bij af te likken
Sluiten