Noah Korevaar
Noah Korevaar Disney+ 4 nov 2019
Leestijd: 2 minuten

Pixar personages bestormen de echte wereld in nieuwe Disney Plus serie

Disney is met zijn eigen streamingdienst een stuk later van de partij dan Netflix. Door decennia aan eigen films en series hoeft de entertainmentgigant daar echter niet lang om te treuren. Toch zal Disney Plus ook voorzien moeten worden van nieuwe producties om de concurrentie te verslaan.

Disney Plus

Zo worden we op 12 november, de dag dat Disney Plus wereldwijd gelanceerd wordt, direct verblijdt met The Mandalorian. Een Star Wars serie van Jon Favreau met het budget van Game of Thrones. De eerste trailer zag er fantastisch uit.

Ook aan de Pixar-kant kun je nieuw materiaal verwachten, alleen niet op de manier die je direct zou verwachten. Disney heeft de afgelopen jaren flink de kas kunnen vullen met zijn live-action remakes van oude tekenfilms. Dit jaar bijvoorbeeld Lion King, een gigantisch succes.

Pixar IRL (en meer)

De Pixar films bleven vooralsnog gewoon animatiefilms. Een live-action remake van Monsters INC. en Cars zou een beetje vreemd zijn, toch? Voorlopig heeft het bedrijf nog niet dergelijke plannen onthuld, maar een nieuwe serie voor Disney Plus komt wel in de buurt. Maak kennis met Pixar IRL.

Oftewel, Pixar in het echte leven. Het gaat niet om een remake of sequel, maar een fluffy uitstapje. Opvulling voor de streamingdienst dus. Het idee is simpel: je favoriete personages uit de iconische animatiefilms van Pixar worden de straat op gestuurd, temidden van nietsvermoedende consumenten. Een soort prank, maar dan Pixar-stijl.

Een jongetje rent rond op het tempo van Dash uit The Incredibles, een octopus bestuurt een kinderwagen net zoals in Finding Dory en het afval wordt natuurlijk verzameld door een robot uit Wall-E.

Pixar IRL – Official Trailer | Disney+ | Start Streaming Nov. 12

You had to be there-good thing we were. Watch what happens as your favorite characters enter reality on Pixar IRL streaming only on Disney+ on Nov. 12. For more updates, subscribe to Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, and National Geographic. Disney+ is the ultimate streaming destination for entertainment from Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, and National Geographic.

Vermaak je jezelf liever met ‘echte’ animatiefilms? Dan kun je naast Pixar IRL op 12 november ook de Pixar Spark Shorts checken. Dat zijn korte animatiefilms van aanstormende animatietalenten, die bij de animatiestudio de kans krijgen zichzelf te bewijzen. De creativiteit spat er vanaf!  Check in dit artikel andere originele series die naar Disney Plus komen.

Pixar SparkShorts – Official Trailer | Disney+ | Start Streaming Nov. 12

SparkShorts, Pixar’s new collection of artists’ projects, streaming Nov. 12, only on Disney+. For more updates, subscribe to Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, and National Geographic. Disney+ is the ultimate streaming destination for entertainment from Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, and National Geographic. Disney+ will launch in the U.S.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Pixar personages bestormen de echte wereld in nieuwe Disney Plus serie
Sluiten