WandaVision en meer: Disney+ dropt prachtig nieuws voor Marvel-fans

Disney+ heeft weer eens een kekke promovideo gedropt waarin uit de doeken wordt gedaan welke films, series en documentaires je nog in 2020 op de streamingdienst kunt verwachten. Waaronder WandaVision!

De Netflix-killer van Disney overtreft wat het aantal abonnees betreft alle verwachtingen, maar qua content kampt het bedrijf met een tekort aan nieuwe Originals. Het plan was om dit jaar daar verandering in te brengen, tot de huidige pandemie roet in het eten gooide.

Disney+ stunt in het najaar

Gelukkig bewijst de onderstaande video dat er nog een hoop is om naar uit te kijken. Vooral voor Marvel-fans wordt het een mooi najaar. Op het witte doek is er weinig te beleven voor fans van de comics, maar tegen alle verwachtingen in komt WandaVision gewoon alsnog dit jaar naar Disney+!

De trailer voor de komende maanden toont namelijk gewoon de serie. Helaas zonder exacte releasedatum, maar we kunnen in elk geval nog ergens dit jaar het volgende hoofdstuk van het Marvel Cinematic Universe.

Marvel Studios baas Kevin Feige benadrukte niet voor niks dat de aankomende Marvel-series op Disney+ net zo belangrijk gaan worden als de films. Zeker nu Eternals naar volgend jaar is verschoven en Black Widow ook uitgesteld dreigt te worden is WandaVision een zeldzaam lichtpuntje voor fans.

💣Check: Maak kennis met Marvel’s epische opvolger van Thanos

WandaVision én Marvel 616

Overigens is dat niet de enige Marvel-serie die nog dit jaar naar Disney+ komt. Op 20 november gaat Marvel 616 van start op de streamingdienst. Dat is een docuserie die de rijke wereld van de comics verkent.

Elke aflevering is een op zichzelf staande documentaire. Van vergeten superhelden tot de artiesten achter de iconische stripfiguren die we allemaal kennen: de wereld van Marvel Comics beslaat vele decennia aan superhelden, verhalen en events die men op Disney+ uitgebreid aan bod gaat laten komen. Tof!

Check voor meer nieuwe films en series dus de video hieronder. In ieder geval genoeg redenen om je Disney+-abonnement nog even niet te cancelen. Al was het maar vanwege The Mandalorian!

Reageer op artikel:
WandaVision en meer: Disney+ dropt prachtig nieuws voor Marvel-fans
Sluiten