Noah Korevaar
Noah Korevaar Disney+ 2 okt 2019
Leestijd: 2 minuten

Ambitieuze Marvel serie voor Disney+ krijgt eerste trailer

Disney Plus is al een tijdje in Nederland verkrijgbaar, gratis zelfs. Geïnteresseerden kunnen een extra lange gratis trial afsluiten. Vervolgens kun je direct je abonnement opzeggen, waardoor je gratis twee maanden lang beschikking hebt over een gigantische bibliotheek aan content.

Disney Plus komt eraan

Alle films van Marvel, Disney, Pixar en National Geographic. Ook zijn er tientallen series en documentaires te vinden. Van de eerste cartoons met Mickey Mouse tot de korte films van Pixar die je voorheen enkel in de bioscoop voor de ‘volledige’ films kon aanschouwen.

Er staat genoeg tofs op. Sterker nog, hier hebben we een lijstje voor je met minder voor de hand liggende aanraders. Maar goed, uiteindelijk heeft de Grote Muis ook nieuwe content nodig om abonnees bij Netflix weg te lokken.

Op 12 november wordt Disney Plus wereldwijd gelanceerd. Dan staat ook meteen de eerste lading nieuwe content online, waaronder The Mandalorian. Dat is de ambitieuze Star Wars series van regisseur Jon Favreau, die onder andere de recente Lion King remake afleverde maar ook het Marvel Cinematic Universe aftrapte met de eerste Iron Man. Tevens speelt hij Happy in de Spider-Man films. Oh ja, en check ook even zijn toffe kookshow op Netflix.

Je merkt het al: het is een echte duizendpoot. The Mandalorian heeft een budget waar je U tegen zegt, op het niveau van Game of Thrones. Wij kijken daarnaast echter vooral uit naar een andere serie, uit de koker van Marvel Studios. Dan hebben we het niet over Moon Knight of Ms. Marvel, maar een stukje reality-televisie: Marvel’s Hero Project.

Marvel’s Hero Project

Het gaat om een hartverwarmende serie die vanaf 12 november op de streamingdienst zal staan, en waarvan nu de eerste trailer is verschenen. De serie zet bijzondere kinderen in de schijnwerpers die stuk voor stuk superhelden zijn. 20 kinderen die het verschil maken in hun omgeving.

‘Deze serie met 20 afleveringen deelt de opmerkelijke, positieve veranderingen die verschillende jonge helden teweeg brengen in hun eigen omgeving. Deze inspirerende kinderen hebben hun leven gewijd aan onzelfzuchtige en moedige daden, en nu viert Marvel hen als de echte Superhelden die ze zijn door hen te verwelkomen in Marvel’s Hero Project.’

Je merkt het al: Marvel’s Hero Project wordt een hartverwarmend tussendoortje voor het hele gezin. Ook als het niet je ding is, dan raden we je toch aan even de onderstaande trailer te checken. Deze serie is namelijk een goed voorbeeld van de strategie achter de streamingdienst. Disney kan het niet alleen hebben van standaard films en series. Netflix heeft de afgelopen jaren juist grote stappen gezet met reality-televisie. Marvel’s Hero Project laat goed zien hoe Disney hetzelfde kan doen, binnen zijn eigen bekende merken.

Marvel’s Hero Project | Official Trailer | Disney+ | Streaming November 12

The journey to becoming a hero begins November 12. Marvel’s Hero Project only on @DisneyPlus. Disney+ will launch in the U.S. on November 12, 2019 for $6.99 per month. Pre-order now at DisneyPlus.com.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Ambitieuze Marvel serie voor Disney+ krijgt eerste trailer
Sluiten