Disney+ wordt 29% duurder, maar je krijgt er meer voor terug

We hebben goed nieuws en slecht nieuws. Het slechte: Disney+ wordt duurder. Het goede: je krijgt er meer voor terug. Onder meer een extra sectie binnen de streamingdienst, Star genaamd.

Voor een abonnement van Disney+ betaal je nu 6,99 euro per maand of 69,99 per jaar. Na de toevoeging van Star betaal je in Europa 8,99 euro per maand. Dat maakte het bedrijf bekend tijdens Investor Day 2020. Op het maandbedrag betekent dat een stijging van 28,61%.

Disney+ duurder door Star

Star is een sectie op Disney+ met een speciaal wachtwoord, zodat content voor volwassenen en kinderen gescheiden wordt. Zie het als een toevoeging naast Marvel, Star Wars, Pixar en National Geographic. Verwacht content die expliciet voor volwassenen is bedoeld, waaronder vooral veel nieuwe en reeds bestaande films van 20th Century Fox. Denk daarbij aan de nieuwe Kingsman-films.

Star wordt vanaf 23 februari 2021 toegevoegd aan Disney+ en vanaf dan betalen abonnees 8,99 euro per maand. Dat is 2 euro meer dan ze gewend zijn. Wordt een dure bedoeling zo, dat streamen, vooral als je lid bent van meerdere diensten.

Bioscoopfilms direct te zien

Aan de andere kant krijg je er ook veel voor terug. Naast de nieuwe films van Star komen er ook verschillende bioscoopfilms direct naar streamingdienst. Zo verschijnen de Pixar-film Soul en de Disney-film Raya and the Last Dragon tegelijk met de bioscooprelease.

Verder heeft Disney+ een karrenvracht aan nieuwe Star Wars-films en series bekendgemaakt tijdens Investor Day 2020. Daaronder vallen onder meer Rogue Squadron, Lando en Ahsoka. Bekijk hier alle nieuwe Star Wars-films die je de komende jaren kunt verwachten. Daarnaast onthulden de kersverse Disney-CEO Bob Chapek en consorten ook nog eens dan honderd andere nieuwe films en series, waarvan een groot deel naar Disney+ komt. Dat wordt de komende tijd goed Manners Magazine in de gaten houden voor updates.

🎬 Check ook: Hayden Christensen keert terug als Darth Vader in OBI-WAN KENOBI en de tijdgeest is onthuld

Reageer op artikel:
Disney+ wordt 29% duurder, maar je krijgt er meer voor terug
Sluiten