Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 9 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Disney kondigt 8 nieuwe Marvel-films aan tot eind 2022

Eerder deze week kondigde Disney drie nieuwe Star Wars en vier Avatar-films aan. Maar daarbij houdt het niet op met de mediaconglomeraat, te weten dat Disney tegenwoordig ook eigenaar is van Marvel. Er zijn tot en met 2022 acht nieuwe Marvel-films aangekondigd, waaronder een eigen film voor Black Widow. Dat is nog steeds slechts het topje van de ijsberg die Disney heet. En ja, er is nog een sprankeltje hoop op een nieuwe Avengers-film.

Disney kondigt nieuwe Marvel films aan

De datums van de nieuwe films in het Marvel Cinematic Universe waren globaal al bekend, maar nu zijn ze officieel aangekondigd tussen nog een hele reeks andere nieuwe Disney-films. Dat wordt toch maar eens een bioscoopabonnement aanschaffen.

Frank Pallotta on Twitter

Here’s Disney’s release schedule through 2027.

Black Widow, Black Panther 2 en meer

De data zie je hieronder, de films die daarbij horen zijn nog niet officieel bekend. Wel kun je ervan uitgaan dat Black Widow een eigen film krijgt en dat er een vervolg op Black Panther komt, Black Panther 2. Ook wordt er een nieuwe Guardians of the Galaxy verwacht. Lees hier meer over de naderende films van Disney en Marvel.

  • 1 Mei 2020 – vermoedelijke film: Black Widow
  • 6 November 2020 – vermoedelijke film: The Eternals
  • 12 Februari 2021 – vermoedelijke film: Shang-Chi
  • 7 Mei 2021 – vermoedelijke film: Captain Marvel 2
  • 5 November 2021 – vermoedelijke film: Doctor Strange 2
  • 18 Februari 2022 – vermoedelijke film: Black Panther 2
  • 6 Mei 2022 – vermoedelijke film: Guardians of the Galaxy Vol. 3
  • 29 Juli 2022 – vermoedelijke film: Spider-Man 3

Resterende Marvel films in 2019

Naast deze nieuw aangekondigde Marvel-films, heeft Disney er in 2019 ook al een paar gepland staan. Zo komt X-Men: Dark Phoenix dit jaar nog uit, met een grote rol voor Sophie Turner (Sansa Stark in Game of Thrones). De voorfilm die we onlangs in de bios zagen, belooft veel. Daarnaast komt Spider-Man: Far From Home in 2019 nog uit, die zich afspeelt na Avengers: Endgame. Hieronder zie je de trailer, die overigens SPOILERS bevat voor mensen die Avengers: Endgame nog niet hebben gezien.

SPIDER-MAN: Far From Home Trailer # 3

Tom Holland is back as the webslinger in the follow-up to ‘Homecoming,’ out July 2, 2019. Exclusives from #ETonline : https://www.youtube.com/playlist?list=PLQwITQ__CeH2Y_7g2xeiNDa0vQsROQQgv

Is er hoop op Avengers 5?

Of er nog een vervolg komt op Avengers: Endgame? Nou, in dat geval houden we ons vast aan de fans op social media die het opvallend vinden dat er nog geen Marvel-film gepland staat op het einde van 2020. Daar zou nog wel eens een heel grote verrassing kunnen worden ingepland in de vorm van Avengers 5. De tijd zal het uitwijzen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.

Reageer op artikel:
Disney kondigt 8 nieuwe Marvel-films aan tot eind 2022
Sluiten